NIEUWE MAAN

Alignment Masterclass

In afstemming met de nieuwe maan blikken wij tijdens mijn gratis Alignment Masterclass terug op 2023. Om vervolgens vanuit verbinding met jezelf te ervaren wat je los mag laten. En ook wat je juist meeneemt naar het nieuwe jaar om vanuit uitlijning impact te maken met jouw zielsmissie. Welke aligned actions mag je nemen in je business om je doelen en verlangens waar te maken. Zonder krampachtig de controle te willen houden, maar wel met grootste resultaten. 

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within Lead Within

NIEUWE MAAN

Alignment Masterclass

woensdag 13 december 2023 12:00-13:30 uur

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met de bevestiging (Geen mail? Check je spam).

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen transformatiecoach. Naast 1:1 coachings, mijn programma Woman Within, Lead Within en online ROOTS programma, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun innerlijke wijsheid. Ik geloof dat de nieuwe wereld meer zacht zelfleiderschap nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te brengen. Om hun (ziels)missie te leven en leiden vanuit hun innerlijke wijze vrouw door de antwoorden in jezelf te vinden in verbinding met je hart én bekken. Versmelting van het mannelijke en vrouwelijke in jou.

Mijn missie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Melt Movement vrouwen SAMEN te brengen om elkaar te steunen, inspireren en aan te moedigen.  

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet en hoe dit familiegeneraties doorwerkt (body wisdom). Ik zie jouw vrouwenlichaam en roots (adem, familiesysteem en innerlijk kind) dan ook als de poort naar transformatie en heling.

Ik ben opgeleid tot adem transformatie coach (Methode Beter ademen ®), systemisch opsteller, yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) en energiewerker (reiki, energetisch waarnemen, healing). 

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within Lead Within

NIEUWE MAAN

Alignment Masterclass

woensdag 13 december om 12:00-13:30 uur