Speciaal voor creators, onderneemsters met een sterke intuïtie die klaar zijn om door te groeien naar het volgende level met hun bedrijf

GRATIS NIEUWE MAAN

Alignment sessie

Hét moment voor jezelf om je hoofd, lichaam en strategie op één lijn te brengen, zonder te pushen moeiteloos je doelen realiseren

Meld je hier gratis aan

Wo·man Within, Lead Within

NIEUWE MAAN

Alignment Sessie

Maandag 08 april van 09:30-10:30 uur

Kun je er niet live bij zijn? Er komt een replay, dus meld je gerust aan

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met de bevestiging (Geen mail? Check je spam).

Wat gaan we doen?

Er komt een replay

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen alignment coach. Naast 1:1 coachings, mijn training Wo·man Within, Lead Within en online ROOTS programma, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

Met mijn helder voelen, weten en zien bekrachtig ik intuïtieve visionaire onderneemsters om vanuit hun ware kern hun (ziels)missie met impact in de wereld te brengen. 

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet (= lichaamswijsheid) en hoe dit familiegeneraties doorwerkt (familie systeem).

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun krachtbron en daarmee natuurlijke draagkracht. Ik geloof dat de nieuwe wereld meer innerlijke wijsheid nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te herinneren. Door de antwoorden in jezelf te vinden vanuit alignment en door te groeien op alle lagen om het volgende level in je bedrijf te kunnen dragen. Dat wil zeggen op de lagen van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, het in lijn brengen van je hoofd, hart & bekken en integratie van het mannelijke en vrouwelijke in jou.

Mijn zielsmissie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Melt Movement vrouwen SAMEN te brengen om elkaar te steunen, inspireren en uplevelen. 

Ik ben opgeleid tot 

  • (adem) transformatie coach door Marleen van den Hout
  • energie geleider door Zara Jula en Hermelijn van der Meijden
  • systemisch opsteller door Nienke Binkhorst
  • yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) 

Meld je hier gratis aan

Wo·man Within, Lead Within

NIEUWE MAAN

Alignment Masterclass

Maandag 08 april van 09:30-10:30 uur