erik-mclean-gKpZrZ8GBLM-unsplash

Hoe zou het zijn als je...

> je volledig ontspannen voelt en alles even mag loslaten

> wordt meegenomen op een liefdevolle reis door jouw binnenwereld

> stap voor stap meer innerlijke rust ervaart

> je leert om te luisteren naar je lichaam

> bewuster wordt van je eigen behoeften en grenzen

> hart opener is en je met meer compassie naar jezelf en anderen kan kijken

> op een warme en lichte plek in jezelf komt

Tell me more!

Meer dan 30 vrouwen gingen jou al voor in deze reis

"Een must voor je innerwork om meer in contact te komen met jezelf!"

"Een innerlijke reis, waar je jezelf beter leert kennen en tijd leert nemen voor jezelf."

"Veelzijdige kennismaking met manieren om uit je hoofd en in je lijf te komen."

"De ultieme manier om heel fijn naar binnen te keren. Laagdrempelig en geen lange sessies."

Voor wie?

Voor vrouwen die een duwtje in de rug nodig hebben om meer tijd voor zichzelf te nemen en nieuwsgierig zijn naar hun binnenwereld zonder dat het teveel tijd kost.

Je weet dat je lekkerder in je vel zit wanneer je de tijd voor jezelf neemt en beweegt, zodat je meer kan ontspannen, je soepeler voelt en innerlijke rust ervaart. Ook wil je je graag meer verbinden met je lichaam en ben je sinds een tijd nieuwsgierig om te ontdekken wat er nog meer leeft in jouw binnenwereld. Maar je mist de structuur en het duwtje in de rug om het echt te gaan doen.

Herken je dit?

De leuke dingen in het leven

In de huidige situatie waar we met elkaar inzitten zijn de lichtpuntjes op de horizon ver te zoeken. Je verlangt naar de leuke dingen in het leven die je energie geven. Gewoon even lekker uiteten met vriendinnen, naar dat festival of een reisje naar de zon. Af en toe voelt het alsof alles wat je plezier gaf on hold staat. De dagen lijken allemaal op elkaar en voor je het weet, is er weer een dag voorbij gevlogen. Ook begin je wat lichamelijke kwaaltjes te krijgen en is er toch wel een bepaald gevoel van onrust in je. Je vraagt je soms af, is dit zoals het leven nu is?

Bewustwording

Tegelijkertijd heeft 2020 je ook gebracht dat je meer geniet van de kleine dingen en het moment zelf. Deze periode heeft je bewuster gemaakt. Je bent gaan beseffen hoe je graag zou willen leven en dat tijd voor jezelf hebben heel waardevol is. Je voelt steeds meer de behoefte om stil te staan bij jezelf, te bewegen en te kunnen voelen wat er eigenlijk allemaal in je binnenwereld afspeelt. Ook heb je het wandelen ontdekt. En heb je zeker wel wat yogalesjes online gevolgd en vol goede moed die mindfulness app gedownload.

Over de drempel heen

Maar die app is toch te iets vrijblijvend en solistisch, die tijd van dat lesje komt elke keer nét niet uit of als er teveel lessen in de week zijn dan haak je af. Je neemt het je elke dag voor om te mediteren, maar het komt er maar niet van. Als het dan ochtend is, dan is er zoveel te doen. En in de avond ben je moe en kies je er voor om toch lekker op de bank te ploffen en een Netflix serie te kijken. Hoewel je ook weet dat áls je dat lesje volgt of mediteert, je je lekkerder in je vel voelt en een goed gevoel over jezelf hebt. Je wilt het wel echt, alleen moet je gewoon over de drempel heen en iets vinden wat bij je past.

Wat kun je verwachten?

In 21 dagen ga je jouw lichaam en binnenwereld verkennen

Van een onrustige buitenwereld ga je de beweging naar binnen maken. En van veel in je hoofd zitten, ga je contact maken met je lichaam. Je leert te luisteren naar je lijf, want je hoofd schreeuwt en je lichaam fluistert. Je bent gewend veel te denken en vanuit het denken dingen te doen. Jouw gevoelsstroom wijst je vaak een andere richting dan het denken in jou. Je gevoel komt van binnenuit en het denken vaak van buitenaf. Ik zal je uitnodigen om naar je gevoel te gaan, je hart te openen en aandacht te geven aan je lichaam.

Je lichaam is een rijk instrument met een bron aan wijsheid. Je gaat een liefdevolle innerlijke reis door je lichaam maken. Je wordt je bewust van je lichaam en je gevoelsleven in relatie tot de natuurelementen – lucht, vuur, aarde en water.

 Vanuit een ontspannen staat neem je jouw lichaam als ingang om dichterbij jezelf te komen, zodat je de verbinding met jezelf voelt, je hart en buik (intuïtie en kracht). Hoe meer je verbonden bent met jezelf, hoe meer je kan manifesteren hoe je echt zou willen leven.

Hoe anders zou je leven dan zijn?

Wat houdt het programma in?

* Het online programma is van 8 maart t/m 28 maart 2021

* Op maandag 8 maart om 20.30 uur is er een live kick-off sessie

* 9 x videolessen op maandag, woensdag en vrijdag – variërend van 10, 20 of maximaal 30 minuten

* 9 x inspiratie video’s met instructies en bewustwordingsinformatie

* 3 x live sessie via zoom

* Een mix van yin yoga, pilates, 5 elementen yoga, meditatie, ademen, wandelmeditatie en yoga nidra

* Je hebt tot en met 4 april toegang tot alle waardevolle content

€59-,

Kind Words

Hi, ik ben Melanie

Ik ben lichaamsgericht coach bij Melt en ik help vrouwen om in zachtheid weer verbinding te maken met hun lichaam en dus met hun gevoel en zichzelf. Dit doe ik 1:1 en tijdens retreats.

Het in contact zijn met mijzelf en mijn lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, heb ik na een emotionele gebeurtenis en burn-out een wake-up call gehad. Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Het contact met mijn lichaam was er niet en daarmee ook niet met mijn eigen ik. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf en mijn bestemming. Van reizen naar een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn lichaam en leerde om stil te worden, de fluistering te horen en te landen in mijn lijf.

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn purpose ontdekte

Mijn ervaringsreis met body wisdom als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen.

 

LOOK DOWN AT YOUR BODY
WHISPER
THERE IS NO HOME LIKE YOU

~Rupi Kaur~

Melt_Postcards_025
klara-kulikova-lM-Z028fFz4-unsplash

FAQ

Waar kan ik de online lessen vinden?

Je krijgt drie weken lang op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend een e-mail met de link naar de inspiratievideo en de sessie van die dag.

Wanneer en waar vinden de live online sessies plaats?

De live sessies vinden via zoom plaats. Je krijgt de link hiervoor gestuurd via een e-mail. De online live sessies vinden plaatst op: Sessie 1: maandag 8 maart 2021 van 20:30-21.00 uur (kick-off). Sessie 2: dinsdag 16 maart 2021 van 20.00-21.00 uur . Sessie 3: zondag 28 maart 2021 van 20.00-21.00 uur (volle maan afsluiting).

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Je krijgt drie weken lang drie keer per week een online sessie van 10, 20 of 30 minuten. Op maandag ontvangt je een meditatie van 10 minuten. Hierbij staat het voelen centraal. Idealiter volg je deze meditatie in de ochtend. Op woensdag doen we een meer actieve sessie, wel altijd vanuit een yin energie. Dit zijn de langste sessies van maximaal 30 minuten en deze volg je overdag. Op vrijdag zijn de sessies 20 minuten, deze zijn meer geschikt voor de avond of in het weekend. Deze sessies staan in het teken van ‘zijn’. 

Kan ik de sessies ook op een ander tijdstip of dag doen?

Jazeker, je kan de sessies vanuit jouw eigen bubbel thuis doen op een moment dat jou uitkomt. Tevens kan je de sessies zo vaak herhalen als jezelf wilt. Alle waardevolle content is beschikbaar tot en met 4 april 2021.

Is het wel wat voor mij omdat ik geen ervaring heb met yoga of meditatie?

Absoluut, het is juist een hele mooie kennismaking om te ervaren hoe het is om meer aanwezig te zijn in je lichaam en je binnenwereld. Iedereen kan meedoen en de lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Ook als je meer ervaring hebt, is het verbinden met je lichaam en binnenwereld altijd waardevol.