Hoe zou het zijn als je...

> je volledig ontspannen voelt en alles even mag loslaten

> wordt meegenomen op een liefdevolle reis door jouw binnenwereld

> stap voor stap meer innerlijke rust ervaart

> je leert om te luisteren naar je lichaam

> bewuster wordt van je eigen behoeften en grenzen

> hart opener is en je met meer compassie naar jezelf en anderen kan kijken

> op een warme en lichte plek in jezelf komt

Tell me more!

Meer dan 50 vrouwen gingen jou al voor in deze reis

"Een must voor je innerwork om meer in contact te komen met jezelf!"

"Een innerlijke reis, waar je jezelf beter leert kennen en tijd leert nemen voor jezelf."

"Veelzijdige kennismaking met manieren om uit je hoofd en in je lijf te komen."

"De ultieme manier om heel fijn naar binnen te keren. Laagdrempelig en geen lange sessies."

Voor wie?

Voor vrouwen die een duwtje in de rug nodig hebben om meer tijd voor zichzelf te nemen en nieuwsgierig zijn naar hun binnenwereld zonder dat het teveel tijd kost.

Je weet dat je lekkerder in je vel zit wanneer je de tijd voor jezelf neemt en beweegt, zodat je meer kan ontspannen, je soepeler voelt en innerlijke rust ervaart. Ook wil je je graag meer verbinden met je lichaam en ben je sinds een tijd nieuwsgierig om te ontdekken wat er nog meer leeft in jouw binnenwereld. Je vraagt je af waar te beginnen of je mist de structuur en het duwtje in de rug om het echt te gaan doen.

Herken je dit?

Geen tijd

Het eerste wat er bij in schiet als je weer een drukke dag hebt, is tijd en aandacht voor jezelf. Je voelt je continue moe, maar er is geen tijd om stil te staan, te ontspannen, te vertragen. Alleen toen je deze zomer vakantie had, stond je het jezelf toe om niks te hoeven en gunde je het jezelf om even tijd voor jezelf te nemen. Je weet ook als alles weer begint, je weer in de rat race stapt, je met je ogen knippert en er weer een dag, een week voorbij is gevolgen.

Ook begin je wat lichamelijke kwaaltjes te krijgen en is er toch wel een bepaald gevoel van onrust in je. Je vraagt je soms af, is dit zoals het leven nu is?

Bewustwording

Tegelijkertijd heeft de afgelopen 1.5 jaar je ook gebracht dat je meer geniet van de kleine dingen en het moment zelf. Deze periode heeft je bewuster gemaakt. Je bent gaan beseffen wat belangrijk voor je is, hoe je wilt leven en dat tijd voor jezelf hebben heel waardevol is. Je voelt steeds meer de behoefte om stil te staan bij jezelf, te bewegen en te kunnen voelen wat er eigenlijk allemaal in je binnenwereld afspeelt. Je volgt als het kan een yogalesjes en je hebt vol goede moed die mindfulness app gedownload.

Over de drempel heen

Maar die app is toch te iets vrijblijvend en solistisch, die tijd van dat lesje komt elke keer nét niet uit of als er teveel lessen in de week zijn dan haak je af. Je neemt het je elke dag voor om te mediteren, maar het komt er maar niet van. Als het dan ochtend is, dan is er zoveel te doen. En in de avond ben je moe en kies je er voor om toch lekker op de bank te ploffen en een Netflix serie te kijken. Hoewel je ook weet dat áls je dat lesje volgt of mediteert, je je lekkerder in je vel voelt en een goed gevoel over jezelf hebt. Je wilt het wel echt, alleen moet je gewoon over de drempel heen en iets vinden wat bij je past.

Wat kun je verwachten?

In 21 dagen ga je jouw lichaam en binnenwereld verkennen

Van een onrustige buitenwereld ga je de beweging naar binnen maken. En van veel in je hoofd zitten, ga je contact maken met je lichaam. Je leert te luisteren naar je lijf, want je hoofd schreeuwt en je lichaam fluistert. Je bent gewend veel te denken en vanuit het denken dingen te doen. Jouw gevoelsstroom wijst je vaak een andere richting dan het denken in jou. Je gevoel komt van binnenuit en het denken vaak van buitenaf. Ik zal je uitnodigen om naar je gevoel te gaan, je hart te openen en aandacht te geven aan je lichaam.

Je lichaam is een rijk instrument met een bron aan wijsheid. Je gaat een liefdevolle innerlijke reis door je lichaam maken. Je wordt je bewust van je lichaam en je gevoelsleven in relatie tot de natuurelementen – lucht, vuur, aarde en water.

Je leert verschillende vormen van ontspanning om jouw zenuwstelsel te kalmeren, wat het betekent om in balans te leven, hoe je je gedachten kan stopzetten, wat een lage rustige adem allemaal voor je kan doen, wat een goede lichaamshouding is en wat je lichaam je wilt vertellen. 

 Vanuit een ontspannen staat neem je jouw lichaam als ingang om dichterbij jezelf te komen, zodat je de verbinding met jezelf voelt, je hart en buik (intuïtie en kracht). Hoe meer je verbonden bent met jezelf, hoe meer je kan manifesteren hoe je echt zou willen leven.

Hoe anders zou je leven dan zijn?

Meedoen met het programma zal je helpen

Embodiment Programma

65
49 Nu voor
  • 9 x videolessen op maandag, woensdag en vrijdag - variërend van 10, 20 of maximaal 30 minuten
  • 9 x inspiratievideo's met instructies en bewustwordingsinformatie
  • 2 x live sessie via zoom: 6 september om 20.00 nieuwe maan kick off en 20 september om 20.00 uur volle maan sessie
  • Een mix van yin yoga, dans, pilates, meditatie, ademen, wandelmeditatie en yoga nidra
Populair

Kind Words

Marloes
Lees verder
Melanie neemt je met veel liefde en compassie mee op reis om te leren - of kennis te maken met - hoe je gehoor geeft aan je eigen lichaam. Gun jezelf die tijd om stil te staan bij jezelf en de leer (dus achterliggende gedachte) van het luisteren naar je lichaam. Je eigen kracht en potentie zit namelijk al gewoon in jou, alleen Melanie geeft je de tools en wijsheid om er ook daadwerkelijk naar te leren luisteren. Ik ben blij verrast hoe ik in relatief korte tijd al zoveel meer rust en zelfliefde heb gevonden dankzij de meditaties, fijne yogasessies, oefeningen en wijze woorden van Melanie. Na tijden danste ik dankzij het Embodiment programma opeens weer door de kamer 🙂 (over hoe blij de onderburen daarmee zijn hebben we het een andere keer...) Shockerend om te beseffen wanneer ik voor het laatst écht iets voor mezelf deed. Of hoe dat eigenlijk überhaupt moet. Echt een aanrader dus om even stil te staan bij jezelf, of dus te leren hoe 😉 Dankjewel lieve Melanie!
Merel
Lees verder
Het Embodiment programma geeft zoveel ingangen om opnieuw je lichaam te leren kennen en ernaar te luisteren. Het is een zeer afwisselend programma waardoor je kan ontdekken welke manieren van contact maken er allemaal zijn. Het is goed in te passen in je eigen realiteit doordat je oefeningen ook later kan doen en je eigen proces hierin kunt volgen. Het programma is met veel aandacht en zorg samengesteld door Melanie en dat voel je in alles. Ik vond het super bijzonder hoe zij mij in elke video het gevoel gaf dat zij mij persoonlijk aansprak. Ook de wijze waarop alles is vormgegeven voelt als een rond verhaal. Ik voel meer rust en ruimte dan voorheen en sta in nauw contact met mijzelf. Daarin maak ik meer plezier en geniet ik volop van wat er op mijn pad komt.
Tineke
Lees verder
Melanie laat je kennismaken met verschillende wegen die kunnen leiden naar een dieper contact met je echte zelf. Ze doet dit met zoveel zachtheid en warmte dat dit zelfs overkomt via digitale stromen. Het programma heeft mij geholpen te ontdekken welke wegen voor mij het meest passend zijn om dichter bij mezelf te komen en om emotionele en energetische blokkades te ontdekken en te laten bewegen. Ik zou het iedereen aanraden die in het begin van zijn spirituele reis staat en een open geest heeft om zich te verbinden met meer dan het tastbare. Voor iedereen die voelt dat ons lichaam veel wijzer en rijker is dan ons hoofd in eerste instantie denkt.
Vorige
Volgende
Cindy
Lees verder
Wat een mooie reis! Ik heb meer tijd voor mezelf leren maken. Ik heb mezelf gehoord. Ik heb mezelf beter leren kennen. En ben veel meer gaan houden van mijzelf. Oude patronen doorbroken nieuwe deuren geopend. Dit moet je jezelf echt gunnen, want het is zo de moeite waard.
Chantal
Lees verder
Dankzij het Embodiment programma kon ik de verbinding met mijzelf weer vinden. Melanie begeleidt je op een hele fijne en laagdrempelige wijze. Zacht, vriendelijk en duidelijk. Geen overkill aan mails, geen lange sessies. Ik dacht niet dat ik het 3 weken zou volhouden, maar ik weet nu dat ik de fijne sessies en me-momentjes met Melanie ga missen.
Michelle
Lees verder
Zo blij dat ik het Embodiment programma heb mogen ervaren. Een prachtige, fijne, soms confronterende reis naar binnen die zeker heeft geholpen om weer een stapje dichter bij mijn authentieke zelf te komen.
Vorige
Volgende
Laressa
Lees verder
Melanie, je hebt me echt leren ontspannen en ademhalen in rust. Na de sessies voelde me echt zen. Ik vond de live sessies heel prettig. Jouw stem is heel prettig om te volgen en je hebt een fijne uitstraling. Het is een overzichtelijk programma (geen overload aan mails en opdrachten) om kennis te maken met verschillende vormen van ontspanning. Persoonlijk en heel liefdevol.
Maaike
Lees verder
Het is heel fijn om in dit proces stap voor stap door iets heen te worden geleid. Ik merk dat het helpt om meer bewust te zijn van mijn lichaam en naar binnen te keren. Het is een programma waarbij je door meer uit je hoofd en in je lichaam te gaan, bij jezelf komt en leert te voelen wat goed voor jou is.
Isabelle
Lees verder
Een onderbouwd programma dat je onder warme begeleiding helpt om meer in verbinding te komen met je lichaam. Een aanrader voor iedereen die wilt leren "thuiskomen" bij zichzelf.
Vorige
Volgende
Ciska
Lees verder
Melanie vond ik altijd al een heel bijzondere vrouw die mij enorm aansprak, dus toen ze zo'n laagdrempelig programma aanbood was ik meteen om! Het programma gaf me een hele fijne houvast en structuur om stap voor stap meer rust en reflectie te vinden in mijn leven en me nog meer te verbinden met mijn lijf. Echt een hele fijne ervaring!

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als lichaamsgericht transformatie coach en ben oprichtster van Melt. Naast 1:1 coaching en online transformatie programma Essence, organiseer ik tevens retreats.

Ik ben gefascineerd wat het lichaam allemaal kan en weet, als we maar durven te voelen en luisteren. Vandaar ook de phrase “The Body Knows”.

Met veel liefde help ik sensitieve en bewuste vrouwen om in zachtheid de connectie met hun vrouwenlichaam (terug) te vinden. Door ze te laten luisteren naar -en voelen van- hun lijf (intunen op hun body wisdom), hartsverlangen en vrouwelijke essentie, zodat zij weer leven en stralen van binnenuit.

Het in contact zijn met mijzelf, mijn vrouwelijke essentie en lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Als klein meisje was ik al zeer gevoelig. Voor deze gevoeligheid was geen ruimte en dus stopte ik dit weg. Ik compenseerde dit met ambitie en leefde op wilskracht. Maar na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, heb ik na een emotionele gebeurtenis en burn-out een wake-up call gehad.

Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Het contact met mijn lichaam was er niet en daarmee ook niet met mijn eigen ik. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf en mijn bestemming. Van reizen naar een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn lichaam en leerde om stil te worden, de fluistering te horen en te landen in mijn lijf.

* Ik mijn vrouwelijke essentie omarmde en hiermee in contact kwam met mijn feminine (creatie)kracht

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn purpose ontdekte

Mijn ervaringsreis met body wisdom en divine feminine als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen.

Melanie Final Bewerkt

FAQ

Waar kan ik de online lessen vinden?

Je krijgt drie weken lang op maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend een e-mail met de link naar de inspiratievideo en de sessie van die dag.

Wanneer en waar vinden de live online sessies plaats?

De live sessies vinden via zoom plaats. Je krijgt de link hiervoor gestuurd via een e-mail. De online live sessies vinden plaatst op: Sessie 1: maandag 6 september 2021 van 20:00-21.00 uur (kick-off en nieuwe maan). Sessie 2: maandag 20 september 2021 van 20.00-21.15 uur (volle maan sessie).

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan het programma?

Je krijgt drie weken lang drie keer per week een online sessie van 10, 20 of 30 minuten. Op maandag ontvangt je een meditatie van 10 minuten. Hierbij staat het voelen centraal. Idealiter volg je deze meditatie in de ochtend. Op woensdag doen we een meer actieve sessie, wel altijd vanuit een yin energie. Dit zijn de langste sessies van maximaal 30 minuten en deze volg je bij voorkeur overdag. Op vrijdag zijn de sessies 20 minuten, deze zijn meer geschikt voor de avond of in het weekend. Deze sessies staan in het teken van ‘zijn’. 

Kan ik de sessies ook op een ander tijdstip of dag doen?

Jazeker, je kan de sessies vanuit jouw eigen bubbel thuis doen op een moment dat jou uitkomt. Tevens kan je de sessies zo vaak herhalen als jezelf wilt. Alle waardevolle content is beschikbaar tot en met 3 oktober 2021.

Is het wel wat voor mij omdat ik geen ervaring heb met yoga of meditatie?

Absoluut, het is juist een hele mooie kennismaking om te ervaren hoe het is om meer aanwezig te zijn in je lichaam en je binnenwereld. Iedereen kan meedoen en de lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. Ook als je meer ervaring hebt, is het verbinden met je lichaam en binnenwereld altijd waardevol.