Welkom bij Essence

een transformatieve journey om jou te laten herinneren hoe het is om vanuit een zacht lichaam te leiden, in verbinding met je vrouwelijke kracht en ware essentie.

Stel je eens voor hoe je leven er uit zou zien als je...

Voel je dat het nu jouw tijd is om dit leven voor jezelf te creëren?

YES, I AM READY

We starten op de magische dag 22-2-22

Voor wie?

Voor de bewuste onderneemsters, managers en vrouwelijke leiders die willen leiden vanuit een zacht lichaam.

Wij zijn allemaal leiders zijn. Van je eigen leven, van je bedrijf, op je werk, in je gezin, van de wereld. Als je kan leiden vanuit een zacht lichaam, dan neem je beslissingen vanuit je intuïtie, vanuit een dieper weten, in plaats vanuit angst of dat je hoofd alles beslist.

Want vanuit je hoofd weet je het wel, je weet ook wat goed voor je en je kan alles benoemen, maar het daadwerkelijk voelen in je lichaam en het belichamen is iets anders. Je hebt spanning in je lichaam, ervaart continu die onrust en mist de diepere connectie met jezelf, wie je nu van binnen daadwerkelijk bent.

Het patroon van hard werken en alle ballen in de lucht houden is je niet vreemd. Je staat altijd klaar voor iedereen dat maakt dat je (snel) moe bent. Alles goed willen doen voor iedereen gaat vaak ten koste van jezelf. Want wie ziet jou? Wie ziet wat er écht allemaal in je binnenwereld leeft, wat jíj nodig hebt? 

Je voelt dan ook dat je het vanaf nu anders wilt gaan doen. Je wilt kiezen voor jezelf en dat jouw tijd is aangebroken. Je plek volledig innemen, in je grootsheid stappen. Je wilt de liefde die je aan iedereen geeft, aan jezelf geven. Je voelt het verlangen om jezelf te omarmen voor wie je bent en vanuit deze plek te gaan leven.

Je bent klaar om te gaan leiden vanuit jouw eigen zachte vrouwelijke kracht. Je wilt naar de diepere laag in jezelf, jouw spirituele kant verder ontdekken met beide voeten op de grond.

Herken je dit?

Je voelt je anders

Als kind voelde of zag je al van alles. Je wist precies wat er bij iemand (een ouder, broertje of vriendinnetje) speelde. Alleen kon dat er niet zijn, hier was geen ruimte voor. Dit werd afgedaan dat het er niet was, als je fantasie of dat er in het gezin gewoon geen tijd voor was. Hierdoor voelde je je anders.

Op school of in de familie werd je dan ook bestempeld als ‘ te gevoelig’, ‘te dromerig’ of ‘ te speels’. Op school had je het lastig. Een omgeving waar het veel draaide om goede cijfers of bijvoorbeeld hoe netjes je kon schrijven. Terwijl jij zoveel meer ervaarde dan dat, jouw belevingswereld was groter dan alleen je hoofd. Je voelde je een buitenbeentje. Dit ging je compenseren door veel te geven. Door (onbewust) voor de ander te zorgen of heel hard te gaan werken. De focus ging weg van jezelf en naar de ander. Iets in jou besloot om dit allemaal weg te stoppen of te onderdrukken. Je leerde je aanpassen, te pleasen en de good girl te zijn.

Je wilt ook echt dat iedereen het naar zijn zin heeft en confrontaties vind je lastig. Daar word je heel blij, maar het gaat regelmatig ten koste van jezelf. Als je maar voor iedereen klaar staat, hard werkt, aan de verwachtingen van anderen voldoet, aardig doet en niet klaagt, komt het uiteindelijk allemaal goed. Want als je veel liefde geeft aan de ander, dan krijg je vanzelf genoeg liefde terug, toch? Lieve vrouw, keep on dreaming…

Jouw plek innemen

Dit ging heel lang goed en heeft je ook ver gebracht. Tot je nu op een punt bent dat je steeds tegen dezelfde dingen in het leven aanloopt, in je bedrijf, op je werk, in je relatie, met vriendinnen. Het loopt niet zoals je zou willen. Je bent vaak moe, onrustig, kan niet ontspannen en ook steekt die onzekerheid vaak weer de kop op. Je merk dat je in sommige gezelschappen alert bent en dat het altijd over de ander gaat. Door de vele prikkels, ga je snel weg bij jezelf, focus je je (onbewust) op de ander en kom je doodmoe thuis. Je weet soms dan ook niet wat je voelt van jou is of van de ander. Je bent een onafhankelijke vrouw, maar de meningen en stemmingen van anderen hebben veel invloed op je.

Dit alles maakt dat je voelt dat je het in 2022 anders wilt gaan doen. Je bent er klaar mee en voelt dat het nu tijd is voor jou! Om te gaan shinen, je plek in te nemen en vanuit de verbinding met jezelf je volle potentie te gaan leven. Al die liefde die in jezelf zit, niet aan anderen te geven maar aan jezelf. De angsten die je ervaart los te laten, op zoek te gaan naar wat jou energie geeft en naar jouw diepere kern. Herinneren wie je in de diepte bent.

Ready to shine

Je wilt unapologetically jezelf zijn! Je wilt lichter leven! Je wilt innerlijke vrijheid! Je wilt je krachtig voelen, vol zelfvertrouwen! Dansend door de woonkamer, je vrij voelen in je lijf, met blote voeten in het gras lopen, je vrouw voelen en het avontuur met jezelf aangaan. Jezelf omarmen vanuit zachtheid, je eigen vrouwelijke kracht laten stromen en je hartsverlangen volgen. Je wilt leven en leiden van binnenuit.

2022: I’M READY!

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als transformatie coach en ben oprichtster van Melt. Naast 1:1 coaching, mijn programma’s Essence en Embodiment, organiseer ik tevens retreats in Nederland en Ibiza. 

Ik ben gefascineerd wat het lichaam allemaal kan en weet, als we maar durven te voelen en luisteren. Vandaar ook de phrase “The Body Knows”.

Met veel liefde help ik sensitieve en bewuste vrouwen om in zachtheid de connectie met hun vrouwenlichaam (terug) te vinden. Door ze te laten luisteren naar -en voelen van- hun lijf (intunen op hun body wisdom en intuïtie), hartsverlangen en vrouwelijke essentie, zodat zij weer leven en stralen van binnenuit.

Het in contact zijn met mijzelf, mijn vrouwelijke essentie en lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Als klein meisje was ik al zeer gevoelig. Voor deze gevoeligheid was geen ruimte en dus stopte ik dit weg. Ik compenseerde dit met ambitie en leefde op wilskracht. Ik leidde een ‘succesvol leven’. Ik stond op de lijst om Vice President te worden. Maar na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, heb ik na een emotionele gebeurtenis en burn-out een wake-up call gehad.

Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Het contact met mijn lichaam was er niet en daarmee ook niet met mijn eigen ik. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf en mijn bestemming en om mijn lichaam te verzachten. Van verblijven in een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn lichaam, mijn lijf eindelijk kon verzachten en leerde om stil te worden, de fluistering te horen en te landen in mijn lijf.

* Ik mijn vrouwelijke essentie omarmde en hiermee in contact kwam met mijn vrouwelijke (creatie)kracht

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn purpose ontdekte

Mijn ervaringsreis met body softness en divine feminine als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen. In mijn sessies breng ik lichaams-, en energiewerk samen om jou jouw vrouwelijke essentie te laten herinneren én belichamen. 

Wat je kunt verwachten

Vind in 4 maanden de connectie (terug) met jouw lichaam, hartsverlangen en vrouwelijke kracht

Essence is een (online) coaching programma dat je gaat begeleiden in jouw verlangen om jezelf in zachtheid te omarmen voor wie je bent. Zodat je kan gaan leven vanuit jouw eigen vrouwelijke kracht en sensualiteit: in verbinding met de diepere laag in jezelf.

Je gaat de verbinding met je lichaam vinden, door te luisteren en te voelen wat je vrouwen-lichaam te zeggen heeft. We gaan jouw hartsenergie naar je buik – je bekken, jouw fundament – brengen. Je ankeren in jezelf.

Dit hele programma is een sensory exploration van jouw lichaam. Melanie laat je ervaren dat jouw lichaam de ingang is naar jouw essentie. Je lichaam vertelt je niet alleen over je fysieke aspecten van jezelf, maar ook over jouw emotionele en mentale welzijn.

Jouw lichaam is een verfijnd afgestemd instrument waardoor jij je intuïtie en emoties ervaart. Het emotionele centrum zit in je buik, met name in je bekken. Deze emoties, patronen en blokkades gaan we met liefde aankijken evenals jouw onderbewustzijn. To feel is to heal.

 Je emoties verbinden je met het leven zelf. In het bekken (baarmoeder) zit ook jouw leven en hier zetelt je vrouwelijke kracht. Door vertrouwd te zijn met de vrouwelijke kant in jezelf, open je je voor je diepste inspiratie en maak je contact met jouw hartsverlangen, sensualiteit en purpose.

Het hart biedt de mogelijkheid om vreugde te ervaren, evenals de emoties, en de buik geeft jou je basis, dit is je fundament. Als je in je bekken kan zijn, ben je geankerd in jezelf en voel je je eigen kracht. Vanuit hier ga je een innerlijke transformatie maken, jouw verhaal herschrijven om met als gevolg jouw essentie te gaan leven.

We starten 22-2-2022

Wat zit er in het programma?

De modules in het programma

Fundament: Back to Basic

Zet een krachtige intentie voor jouw innerlijke reis, onderzoek bij jezelf waar je nu staat in het leven en hoe je je (hoog)gevoeligheid kan inzetten als kracht. Vind een stevige basis in jezelf met de behulp van de adem, ochtend & avond practice, aarding ritueel, cleansing en bescherming meditaties.

Module 1: The art of nourishment

Een ontdekkingsreis door je lichaam. Leer jouw lichaam kennen als een (holistisch) systeem, hoe je het kan voeden, laten ontspannen en je zenuwstelsel kan kalmeren.

Module 2: Embrace your feminine body

Verbind je met de wijsheid van jouw vrouwenlichaam en breng liefde in je lijf. Maak contact met je bekken (baarmoeder) en leef volgens jouw natuurlijke cyclus. Leer meer over je cyclus en het in balans houden van jouw hormonen. 

Module 3: Unlock your subconsciousness

Schijn licht op jouw onderbewustzijn. Krijg inzicht in jouw patronen, mechanismes en geef onverwerkte emoties op een veilige manier de ruimte.

Module 4: Mind the mind

Word bewust van je mind, verhaal en overtuigingen die je jezelf verteld om deze vervolgens te kunnen herprogrammeren. Activeer je zelfhelend vermogen.

Module 5: Step into your womanhood

Ontmoet je innerlijke man en innerlijke vrouw. Laat je dragen en maak je vrouwelijke energie, vrouwenkracht en sensualiteit in jezelf wakker.

Module 6: Lead from within & radiate your light

Integratie. Belichaam wie je bent, leef je potentie, tune in op je energielichaam en verhoog je energetische trilling om te gaan leiden vanuit een zacht lichaam

Mijn methode

In mijn sessies stem ik mij (energetisch) op je af. Ik kruip in jouw huid om samen te voelen waar je staat in je proces. Ik voel en kijk met jou mee en breng ons naar een laag voorbij de mind, naar een hoger bewustzijn. Want:

“Een probleem kan niet worden opgelost in de laag waarin het zich toont; het bewuste. In het onderbewuste ligt de oorzaak, in het hoger (onder)bewuste ligt de oplossing”

~ Marleen van den Hout ~

In elke sessie betrekken wij je lichaam. Praten is namelijk niet altijd de oplossing. Ik coach je dan ook via je lichaam. Je lichaam is een heel systeem met een fysiek tot mentaal, emotioneel, causaal-, en zielslichaam. Jouw lichaam praat continue tegen je. Hier kun je je antwoorden en wijsheid dan ook vinden, alleen kun je dit vaak niet horen. De signalen van het lichaam zijn heel subtiel. Via lichaamswerk komen we in jouw onderbewustzijn.

Vanuit jouw onderbewustzijn gaan we naar de oorzaak bewegen wat in de kern jouw onvrede, pijn, verdriet of remming veroorzaakt. Vervolgens gaan we dit transformeren om alle gevoelens, gedachten, remmingen en gedragingen die van daaruit zijn vooruitgekomen te shiften.

Tijdens elke sessie maken wij samen een reis en laat ik mij leiden door jouw zielsenergie. Ik stem mij af op wat jij nodig hebt. Geen enkele sessie is hetzelfde en ik weet dan ook niet van te voren hoe een sessie eruit ziet. Wel weet ik hoe ik jouw transformatie veilig kan begeleiden om jou volledig in je potentie te laten stappen en bij je essentie uit te komen. Zodat je kan gaan leven wie jij in de kern echt bent. 

Mijn werkwijze

Allereest wil je dat je lichaam in een ontspannen staat komt. Een ontspannen lichaam is tot veel in staat. Waarbij ik de adem als eerste ingang neem om je hierin te begeleiden. Om vanuit die ontspannen staat jouw systeem te cleansen. Dit doen we door onverwerkte emoties in het onderbewustzijn de ruimte te geven. Hiervoor doen we lichaamswerk, zoals breathwork, dans en soms yoga. Daarnaast ik werk ook veel met je innerlijk kind, emotional release en familieopstellingen.

Vervolgens groeit je bewustzijn, krijg je diepe inzichten en komen we steeds dichter bij de daadwerkelijke oorzaak. Als we de ‘source’ hebben ontdekt, dan begint jouw transformatie. Om deze uiteindelijk ook te belichamen, want iets weten is anders dan het waarachtig doorleeft te hebben. Tijdens het proces van transformatie en belichaming ondersteun ik je door middel van energetische healings.

In de deep dive trajecten doorlopen we alle stappen om jouw waarachtige transformatie te belichamen. Samen gaan we aan wat jou in de weg staat om vanuit jouw ware vrouwelijke essentie te leven. In de korte trajecten doen we dit deels, afhankelijk van jouw directe behoefte en verlangen. Tot slot, vind ik het belangrijk dat je weet dat wij het samen doen. Ik geef je geen quick-fix, het is echt een co-creatie. “Energie volgt intentie!”. 

Wat je kunt ervaren

Body Wisdom

Communiceren met jouw lichaam, signalen leren herkennen, verder zakken in je lijf (in het bekken) en verbinding tussen hoofd, hart en buik, luisteren naar jouw intuïtie. Emoties vrij te laten stromen en het verhogen van jouw levensenergie.

Body & Self Love

Verdiepen van jouw zelfliefde, jezelf omarmen voor wie je bent, zelfvertrouwen, vrijer voelen in je lijf, sensualiteit, zelfcompassie en vanuit de zachtheid van je eigen vrouwelijke essentie jouw kracht vinden.

Potential

Jouw potentie aanspreken en activeren, in meer vrijheid leven, je plek meer innemen, jouw authentieke pad volgen, de self-healer en creator in jezelf wakker maken om jouw vibratie te verhogen om jouw purpose te laten ontvouwen.

Zij gingen jou voor

Meet Merel

Essence heeft ervoor gezorgd dat ik volledig met mezelf in contact sta. Door het langdurige programma te volgen met uiteenlopende modules en opdrachten heeft het mij in contact met mijn lichaam gebracht en met delen waar ik lang niet naar had geluisterd. De gelaagdheid van het programma zorgde ervoor dat ik mee wilde doen, evenals de mogelijkheid om een-op-een coaching bij Melanie te volgen.

Van tevoren vroeg ik mij af of online wel zo’n impact zou hebben, maar niets is minder waar. Het samenzijn van de groep voel je, ook al ben je niet fysiek bij elkaar. Gelukkig was er ook een retreat aan het strand, waarbij het heerlijk was elkaar beter te leren kennen na al die tijd via het scherm. De masterclasses met ook andere vrouwen vond ik zeer inspirerend en gaven ook tools om later mee verder te gaan.

Sinds Essence besef ik mij dat ik altijd tijd voor mezelf kan maken. Dat kan in 2 minuten door stil te staan en bewust te worden van mijn lichaam, door een ademhalingsoefening van 10 minuten of simpel door buiten te zitten met mijn ogen dicht in de zon. Het heeft mij doen beseffen dat ik zoveel vrouwelijke kracht in mij heb. Ik hoef mij niet meer te voegen of aan te passen, ik kan vanuit mijn eigen kern spreken en handelen. Essence heeft mij ook geleerd mild voor mezelf te zijn, want natuurlijk ren ik mezelf nog steeds voorbij. Op dat moment observeer ik mezelf met liefde in plaats van het oordeel dat ik eerder had. Dat zorgt voor ruimte in plaats van verharding. En daardoor stroomt het. Alle emoties kunnen bewegen zodat ze ook weer kunnen verdwijnen. Ik voel dat ik gezakt ben in mijn lijf, steviger sta op de grond en met een open blik naar de wereld kijk. Ik wil mij niet langer conformeren naar wat anderen van mij of vrouwen in het algemeen verwachten. Die tijd om ons als vrouw aan te passen aan de verwachting is voorbij.

Essence heeft mij geholpen met mijn vrouw-zijn en mijzelf in contact te komen, of het nu betekende om afscheid te nemen van dingen die mij niet langer dienden of het vooruitkijken en stellen van doelen voor mijzelf. Door het programma zette ik mijzelf op de eerste plek door deze tijd vrij te maken en dat is zo cruciaal. Alleen al door het te doen toonde ik zelfliefde en empathie aan mijzelf en dit is nog maar het begin.

Ik wens iedereen de aandacht en liefde toe die Melanie in het programma en in het begeleiden van onze groep gaf. Ik voel mij gezien door haar en de andere vrouwen in de groep, de support is er om jezelf te ontwikkelen. Het meest bijzondere is nog wel dat het mij andere en mooiere dingen heeft gebracht dan ik had kunnen bedenken!

 

Meet Marloes

Ik wilde aan Essence meedoen omdat ik merkte dat mijn zelfvertrouwen ver te zoeken was, wat me tegen begon te houden in het dagelijks leven (zowel privé als werk). Ik had burn-out verschijnselen, continue het gevoel van stress en “niet goed genoeg” zijn.

Van tevoren was ik sceptisch over het groepsaspect van Essence. Als ik het al bijna niet eens in m’n eentje durfde uit te zoeken, hoe moest dat dan met allemaal wildvreemde vrouwen? Ging ik juist niet alleen maar last hebben van de groep als HSP-er? Ik wilde juist gaan leren om mijn grenzen aan te geven en andermans energie niet over te nemen, was dat in groepsverband niet alleen maar moeilijker? Het tegendeel bleek waar, ik moet er nu hardop om lachen. Er zijn vriendschappen voor het leven ontstaan, intens mooie connecties gemaakt. Zoveel herkenbaarheid, zoveel parallellen; prachtig! We konden elkaar ondersteunen (en veel lachen!) zonder dat het als iets “zwaars” voelde. 

Tijdens Essence was er zoveel magie! Bij gebrek aan een beter woord en zonder al te sprookjesachtig te klinken, ik kan het niet anders omschrijven dan magisch. Ik ontdekte hoe fantastisch ik al ben, zonder input of bevestiging van iemand anders. Ik ontdekte hoeveel ik al weet, en ook hoeveel verstopt verdriet er in mij zat en hoe ik dat eruit kon laten – hoe dat er allemaal mocht zijn. Opgevoed vanuit “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”, maakte ik mezelf klein en snoerde ik mezelf de mond. Dankzij Essence ben ik daar los van gekomen, ik mag er zijn en alles mag. 

Ik ben trots op hoe ik nu in het leven sta na Essence. Met zoveel meer respect voor mezelf, voor mijn rust, voor mijn lichaam. Geleerd hoe ik liefde kan ontvangen en verdien. Ik sta zoveel positiever in het leven nu, see the beauty of it all, van prachtige vlinders tot een flinke regenbui. Ik geloof nu dat alles met een reden gebeurt en als het dan moet regenen, moet het maar regenen! Ik kan nu beter contact maken met mijn lichaam, voelen wat er gebeurt in mijn lijf, stilstaan bij wat ik écht voel, en zo op mijn intuïtie vertrouwen. Zo ga ik nu bewuster om met mijn lichaam en ben ik meer één met mijn lijf. Door Essence heb ik de uiterlijke oordelen over m’n lichaam los kunnen laten en geleerd hoe ik m’n lichaam kan aanbidden, waarderen, en bijvoorbeeld – hoe gek het misschien klinkt – bedanken voor de dag. Essence is als een cadeau aan jezelf om jezelf ECHT te leren kennen en tijd voor jezelf te maken, om zelfvertrouwen te krijgen en te leren dat ALLES ER MAG ZIJN!

Tineke
Lees verder
Voor Essence voelde ik me niet vrij en voelde me vaak “verplicht” om me aan te passen aan anderen. Ik zat vaak in een zorgende rol, waardoor me kwetsbaar opstellen in relaties en zorg ontvangen moeilijk was. Voor de start van het programma vroeg ik mij af of je met een online-programma wel genoeg connectie zou maken met de groep en de content. Maar het intakegesprek met Melanie voelde meteen goed dat het instappen in het programma makkelijk maakte. Mijn zorgen gingen direct weg bij aanvang, want de zoom-sessies waren altijd erg helpend, aardend en verbindend. De opbouw van het programma was ook heel duidelijk en brengt je echt stapsgewijs dichter bij jezelf en lichaam. De live retreat was ook onderdeel van het programma en was echt fantastisch. De dag was zo mooi opgebouwd. Heel fijn eindelijk de gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten. Melanie begeleidde dit op een zachte, warme en verbindende manier. Door stil te staan bij mijzelf en lichaam ben ik mij tijdens Essence bewuster geworden van mijn keuzevrijheid. Door te kiezen wat voor mij past. Dit heeft me veel kracht en vrijheid gegeven. Ook heeft Melanie mij verschillende wegen laten zien en voelen die mij dichter bij vrouwelijkheid brengen. Het traject biedt een veilige manier om patronen in jezelf te ontdekken en een meer passende waarheid voor jezelf te schrijven. Laag voor laag ontdekte ik samen met Melanie en de groep mijn vrouwelijke kracht en kwam ik dichter bij het pad dat ik wil bewandelen. Ontzettend bedankt Melanie voor je echtheid, betrokkenheid en het ziel- en hartenwerk dat je in het Essence-programma gestoken hebt. Ik ben je dankbaar 💕
Denise
Lees verder
Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken. Ik was op zoek naar meer verbinding met mijn vrouwelijkheid en het ESSENCE programma heeft me hierbij geholpen. Bij Melanie voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ze legt alles op een rustige en warme manier uit. Het heeft mij vele mooie inzichten gegeven en ook zijn er deuren in mij geopend op energetisch en spiritueel vlak. Ik vond de healing dan ook heel bijzonder. En ook het retreat waar we met alle vrouwen samenkwamen en de sensualiteit flow dance waren zo mooi. Ik weet nu hoe ik verbinding met mijn lichaam kan maken zodat ik me echt één met mijn lichaam kan voelen. Dankjewel Melanie voor deze bijzondere ervaring!
Vorige
Volgende

Privé Deep Dive

TRAJECT
 • 6 maanden privé coaching traject met Melanie. 8 sessies van 90 minuten (waarvan 4 x F2F)
 • Voicenote contact met Melanie tussen de sessies door
 • 4 maanden groepscoaching traject om te leven vanuit contact met jouw lichaam, hartsverlangen en vrouwelijke kracht
 • Een online leeromgeving met alle thema's die je nodig hebt om in verbinding te komen met jouw essentie
 • 7 modules, elke twee weken een nieuwe module
 • 8 online groepsessies
 • Geheel verzorgd tweedaags retreat in Zeeland maart 2022
 • BONUS - 2 expert Masterclasses: energetische healing en sensual feminine flow dance

Privé

TRAJECT
 • 3 maanden privé coaching traject met Melanie. 4 sessies van 90 minuten (waarvan 2x F2F)
 • Voicenote contact met Melanie tussen de sessies door
 • 4 maanden groepscoaching traject om te leven vanuit contact met jouw lichaam, hartsverlangen en vrouwelijke kracht
 • Een online leeromgeving met alle thema's die je nodig hebt om in verbinding te komen met jouw essentie
 • 7 modules, elke twee weken een nieuwe module
 • 8 online groepsessies
 • Geheel verzorgd tweedaags retreat in Zeeland maart 2022
 • BONUS - 2 expert Masterclasses: energetische healing en sensual feminine flow dance

Groeps

TRAJECT
 • 4 maanden groepscoaching traject om te leven vanuit contact met jouw lichaam, hartsverlangen en vrouwelijke kracht
 • Een online leeromgeving met alle thema's die je nodig hebt om in verbinding te komen met jouw essentie
 • 7 modules, elke twee weken een nieuwe module
 • 8 online groepsessies
 • Geheel verzorgd tweedaags retreat in Zeeland maart 2022
 • BONUS - 2 expert Masterclasses: energetische healing en sensual feminine flow dance

FAQ

melanie_meijendel-1

Wanneer starten we en vinden de sessies plaats?

We starten op de magische dag, 22 februari 2022 om 20.00 uur. Elke twee weken komen we via zoom bij elkaar. De sessies duren 1-1.5 uur.

Wat is het verschil tussen het groepstraject en de privé trajecten?

Als je een diepe transformatie in jezelf wilt ervaren en tijdens het programma nog persoonlijker en dieper wilt ingaan op jouw specifieke verlangens en thema’s, kun je gaan voor het privé of deep dive privé pakket. Je wordt dan individueel gecoacht door Melanie.

Je hebt de mogelijkheid tot een persoonlijk traject met 4 of 8 sessies met Melanie. Het privé pakket is een drie maanden traject en in het privé deep dive traject word je zes maanden lang persoonlijk door Melanie begeleid. Hoe meer sessies, hoe meer je de diepte in gaat om tot de wortel te komen wat tussen jou en jouw ware essentie in staat.  Tussen de sessies door heb je ook 1 x per week voicenote contact met Melanie voor al je vragen.

Haal ik de investering er wel uit?

Ik begrijp dat je het spannend vindt om te investeren in jezelf.  Mijn ervaring is dat een investering in jezelf een teken is dat je jezelf echt serieus neemt. En energie volgt intentie, dus dat je dan committed naar jezelf bent om nu echt de verandering in jezelf te laten ontvouwen. Hoe meer tijd je aan jezelf besteed hoe meer transformatie en heling je kan verwachten.

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van het programma?

Zoals bovenstaand aangegeven, hoe meer tijd je besteed aan jezelf, hoe groter de transformatie en heling. De modules duren ongeveer 2-2.5 uur per twee weken. Dus gemiddeld 1-1.5 uur per week als je de sessies 1x zou volgen.

Hoe weet ik dat het programma echt voor mij is?

Als je bent geïnteresseerd bent in het programma, dan vul je eerst een intake formulier in. Als jouw hulpvraag match, dan nodig ik je uit voor een persoonlijke intake. Ik wil graag mijn kwaliteit waarborgen, dus werk ik alleen met een kleine groep vrouwen waarvan ik zeker weet dat ik ze kan helpen. Op basis van het vrijblijvende gesprek onderzoeken we samen of er tussen ons een match is.