fbpx

Hoe zou je leven er uitzien als je...

Voel je dat het nu jouw tijd is om dit leven voor jezelf te creëren?

YES, I AM READY

melaniefinal-1

Voor wie?

Voor sensitieve vrouwen die in zachtheid in connectie met hun lichaam, hartsverlangen en vrouwelijk essentie willen leven zonder compromis en dat het te veel tijd kost.

Je voelt dat je het anders wilt gaan doen, dat je blokkeert of stilstaat op een bepaald punt in je leven. Je wilt nu gaan kiezen voor jezelf en voelt dat jouw tijd is aangebroken. Je ervaart de verandering in de wereld, je bent aan het ontwaken en je bent nieuwsgierig naar wat er nog meer is. Je voelt dan ook het verlangen om helemaal oké te zijn met jezelf en meer te gaan leven vanuit jouw eigen (vrouwelijke) kern. Je wilt dus naar de diepere laag in jezelf, jouw spirituele kant verder ontdekken, maar wel met beide voeten op de grond. Je weet alleen niet waar te beginnen en er is zoveel aanbod momenteel. Dit moet toch op één plek te vinden zijn?

Herken je dit?

Awakened

Je zegt altijd dat het goed met je gaat en op zich gaat het ook goed. Je dagen zijn best oké. Je staat op, soms mediteer je nog even of doe je wat oefeningen, je ontbijt best gezond en dan start je je dag. Voordat je het weet is de dag alweer voorbij en knipper je met je ogen en is het alweer vrijdag. Op zich een prima week en tegelijkertijd is er een knagend gevoel.

Een gevoel van ‘is dit het nou’, ‘ik zou het wel anders willen doen, maar…’, ‘hoe zou het zijn als ik helemaal oké met mijzelf zou zijn’. Door deze hele situatie in de wereld, ben je gaan nadenken en wringt het bij je. Je bent jezelf kwijtgeraakt door de jaren heen, steeds een beetje meer. Doordat het zo een geleidelijk ging en je zo opgaat in je drukke leven en de verschillende rollen die je vervult, heb je het niet eens echt in de gaten gehad. Totdat het afgelopen jaar. Je bent je gaan realiseren dat je echt wilt gaan leven en dat het nu tijd is om het anders te gaan doen. Als sensitieve vrouw voel je niet alleen de verandering in jezelf, maar ook die in de wereld gaande is. Je wordt steeds bewuster en je bent je ontwaking instapt.

Pleaser

Je hebt je altijd anders gevoeld dan anderen, maar hier nooit écht aandacht aan besteed. Je bent sensitief alleen kun je er nog niet altijd de vinger opleggen. Je bent gevoelig voor veel prikkels en de stemmingen en meningen van anderen. De ander komt dan ook vaak op de eerste plek in plaats van jijzelf. Je herkent jezelf in de ‘pleaser’ en vindt confrontaties maar lastig, evenals dit echt te erkennen, want je bent ook een onafhankelijke vrouw.

Vaak geef je onbewust veel van jezelf aan de ander, want als je veel liefde geeft aan de ander (liefdespartner, vriendinnen, kennissen en familie), dan krijg je vanzelf genoeg liefde terug, toch? Alleen bleek dit niet altijd de ervaring te zijn. Je voelt dan ook dat je die liefde nu aan jezelf wilt geven. Dat het tijd is voor jou.

Discover your inner light

Je bent nieuwsgierig naar jezelf, je wilt je angsten loslaten en op zoek naar wat jou energie geeft en naar jouw diepere kern. Je wilt lichter leven! Dansend door de woonkamer, je vrij voelen in je lijf, blote voeten over het gras lopen en het avontuur met jezelf aangaan. Jezelf omarmen en vanuit de zachtheid van je eigen vrouwelijke essentie je kracht vinden en je hartsverlangen volgen. Je wilt leven en stralen van binnenuit.

* TIME TO AWAKEN YOUR INNER LIGHT AND COMPASS *

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als lichaamsgericht transformatie coach en ben oprichtster van Melt. Naast 1:1 coaching en online programma Embodiment, organiseer ik tevens retreats.

Ik ben gefascineerd wat het lichaam allemaal kan en weet, als we maar durven te voelen en luisteren. Vandaar ook de phrase “The Body Knows”.

Met veel liefde help ik sensitieve en bewuste vrouwen om in zachtheid de connectie met hun vrouwenlichaam (terug) te vinden. Door ze te laten luisteren naar -en voelen van- hun lijf (intunen op hun body wisdom), hartsverlangen en vrouwelijke essentie, zodat zij weer leven en stralen van binnenuit.

Het in contact zijn met mijzelf, mijn vrouwelijke essentie en lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Als klein meisje was ik al zeer gevoelig. Voor deze gevoeligheid was geen ruimte en dus stopte ik dit weg. Ik compenseerde dit met ambitie en leefde op wilskracht. Maar na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, heb ik na een emotionele gebeurtenis en burn-out een wake-up call gehad.

Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Het contact met mijn lichaam was er niet en daarmee ook niet met mijn eigen ik. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf en mijn bestemming. Van reizen naar een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn lichaam en leerde om stil te worden, de fluistering te horen en te landen in mijn lijf.

* Ik mijn vrouwelijke essentie omarmde en hiermee in contact kwam met mijn feminine (creatie)kracht

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn purpose ontdekte

Mijn ervaringsreis met body wisdom en divine feminine als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen.

Wat je kunt verwachten

Vind in 4 maanden de connectie (terug) met jouw lichaam, hartsverlangen en vrouwelijke essentie

Dit hele online coaching programma is een sensory exploration van jouw lichaam. We nemen jouw lichaam als de ingang naar jouw essentie. Je gaat de verbinding met je lichaam (terug) vinden, door te luisteren en te voelen wat je lichaam te zeggen heeft. Je lichaam vertelt je niet alleen over je fysieke aspecten van jezelf, maar ook over jouw emotionele welzijn.

Jouw lichaam is jouw innerlijke kompas en een fijn afgestemd instrument waardoor jij je intuïtie en emoties ervaart. Het emotionele centrum zit in je buik, met name in je bekken. En deze emoties (blokkades) gaan we met liefde aankijken.

 Je emoties verbinden je met het leven zelf. In het bekken zit ook jouw leven en hier zetelt je vrouwelijke essentie. Door vertrouwd te zijn met de vrouwelijke kant in jezelf, open je je voor je diepste inspiratie en maak je contact met jouw hartsverlangen, passie en purpose.

Het hart biedt je mogelijkheid om vreugde te ervaren, evenals de emoties, en de buik geeft jou je basis, dit is je fundament. Als je in je bekken kan zijn, ben je geankerd in jezelf en voel je je eigen kracht. Vanuit hier ga je een innerlijke transformatie, jouw verhaal herschrijven om vanuit jouw essentie te gaan leven.

Wat zit er in het programma?

De thema's in het programma

Wat je kunt ervaren

Body Wisdom

Communiceren met jouw lichaam, signalen leren herkennen, verder zakken in je lijf (in het bekken) en verbinding tussen hoofd, hart en buik, luisteren naar jouw intuïtie. Verhogen van jouw levensenergie.

Self love

Verdiepen van jouw zelfliefde, jezelf omarmen voor wie je bent, zelfvertrouwen, vrijer voelen in je lijf, zelfcompassie en vanuit de zachtheid van je eigen vrouwelijke essentie jouw kracht vinden.

Potential

Jouw potentie aanspreken en activeren, in meer vrijheid leven, je plek meer innemen, jouw authentieke pad volgen, de self-healer en creator in jezelf wakker maken en jouw passie en purpose laten ontluiken.

Meet Fay

“Melanie was not just able to help me with my breathing. She opened my mind and my heart. I became more and more aware of myself, and I learned to listen to my body. This changed the way I live, and it has enabled me to feel closer to myself so that I completely embrace who I am”. 

For about a year or so, I struggled with breathing issues due to a tightness in my chest that affected my daily life. It was not a medical issue but more so that I did not breathe the ‘right’ way. 

This is why I started taking yoga classes, and soon after that, I met Melanie. I really loved her yin yoga classes, and I felt an immediate connection with her kind energy, so I contacted her with the question of whether she could help me with my breathing. Soon after, we started our 1 on 1 sessions, and within weeks, she gave me the tools I needed to breathe, and it completely solved my problem

However, Melanie was not just able to help me with my breathing. She opened my mind and my heart through meditation and asking all the right questions. I became more and more aware of myself, and I learned to listen to my body. This changed the way I live, and it has enabled me to feel closer to myself so that I completely embrace who I am

This has translated into real, tangible changes in what used to be a very hectic and high-pressure lifestyle. I feel less rushed, more focused on the now, and I fill my days with things that genuinely make me feel happy. It has also helped me identify my personal priorities and what I truly care about in life, lowering my stress levels in many ways. Our sessions have become an anchor point in my life, and I am surprised to discover more things about myself every time. 

Overall, I would describe Melanie’s yoga and coaching as a gift to myself, as it has created a transformation within me that I am very grateful for.

Start

PAKKET
333
3 MAANDELIJKSE BETALINGEN
OF € 999-, EENMALIG
 • 4 maanden groepscoaching traject om te gaan leven vanuit jouw innerlijke kompas en vrouwelijke essentie
 • Een online leeromgeving met alle thema's die je nodig hebt om in verbinding te komen met jouw lichaam en spirituele zelf
 • Elke maand 2 online groepsessies
 • Geheel verzorgd retreat weekend in zeeland februari 2022
 • BONUS: 3 expert Masterclasses: orthomoleculair hormoon therapeut, healer en sensual flow dancer

VIP

PAKKET
533
3 MAANDELIJKSE BETALINGEN
OF € 1599-, EENMALIG
 • Privé coaching traject met Melanie. 5 sessies van 90 minuten online (1x F2F)
 • Voicenote contact met Melanie tussen de sessies door
 • 4 maanden groepscoaching traject om te gaan leven vanuit jouw innerlijke kompas en vrouwelijke essentie
 • Een online leeromgeving met alle thema's die je nodig hebt om in verbinding te komen met jouw lichaam en spirituele zelf
 • Elke maand 2 online groepsessies
 • Geheel verzorgd retreat weekend in zeeland februari 2022
 • BONUS: 3 expert Masterclasses: orthomoleculair hormoon therapeut, healer en sensual flow dancer

FAQ

melanie_meijendel-1

Wanneer starten we en vinden de sessies plaats?

We starten op dinsdag 9 november. Elke twee weken komen we via zoom bij elkaar. De sessies duren 1-1.5 uur.

Kan ik ook privé sessies krijgen?

Jazeker, als je in het programma nog persoonlijker en dieper wilt ingaan op jouw behoeften en wensen kun je gaan voor het VIP Pakket. Je hebt een persoonlijk traject met 5 sessies met Melanie online (en 1 x offline). Je hebt dan ook toegang tot 24/5 voicenote contact mocht je vragen tussendoor hebben.

Haal ik de investering er wel uit?

Ik begrijp dat je het spannend vindt om te investeren in jezelf.  Mijn ervaring is dat een investering in jezelf een teken is dat je jezelf echt serieus neemt. En energie volgt intentie, dus dat je dan committed naar jezelf bent om nu echt de verandering in jezelf te laten ontvouwen. Hoe meer tijd je aan jezelf besteed hoe meer transformatie en heling je kan verwachten.

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van het programma?

Zoals bovenstaand aangegeven, hoe meer tijd je besteed aan jezelf, hoe groter de transformatie en heling. De modules duren ongeveer 2-2.5 uur per twee weken. Dus gemiddeld 1-1.5 uur per week als je de sessies 1x zou volgen.

Hoe weet ik dat het programma echt voor mij is?

Als je bent geïnteresseerd bent in het programma, dan vul je eerst een intake formulier in. Als jouw hulpvraag match, dan nodig ik je uit voor een persoonlijke intake. Ik wil graag mijn kwaliteit waarborgen, dus werk ik alleen met een kleine groep vrouwen waarvan ik zeker weet dat ik ze kan helpen. Op basis van het vrijblijvende gesprek onderzoeken we samen of er tussen ons een match is. 

melaniefinal-3