mini zomerprogramma

Good Girls go BOLD

Van het altijd goed willen doen naar BOLD move. Pak deze zomer de regie terug in je leven, bedrijf of werk

Ervaar in mijn 5V-methode hoe je je patroon van het altijd goed willen doen ombuigt naar het maken van een BOLD move. Deze zomer neem je vanuit stevigheid, speelsheid én focus de stap naar dat wat jíj vanbinnen verlangt. Je bekrachtig jezelf om de regie terug te pakken. Zodat niet je good girl achter het stuur zit van je leven, bedrijf of werk, maar de volwassen vrije vrouw in jou. 

Herken je dit?

Jij wilt van betekenis zijn met jouw missie of (levens)werk. Maar in alle eerlijkheid is je plezier, vuur en eigenwaarde soms ver te zoeken.

Want hoe vaak neemt je hoofd en alles wat je van jezelf moet de overhand in hoe jouw dagen eruit zien?

Je doet wat er van je wordt verwacht of hoe het hoort zonder dat je een stem geeft aan dat wat er van binnenuit echt tot expressie wilt komen. 

Je volle agenda draagt hier ook niet aan bij, evenals je verlies van focus. Op één of andere manier ben je die brave onderneemster of professional geworden. Want je lanceert niet je aanbod tot het perfect is, jij bent die lieve collega die doorwerkt tot het af is en je wilt de aanwezig moeder zijn door al je trauma’s aan te kijken zodat je deze niet doorgeeft aan je kinderen.

Je spreekt je vaak niet uit en betrapt jezelf erop dat je je woorden inslikt. Je wilt anderen niet teleurstellen, hulp vragen vind je moeilijk en zet de belangen van anderen dan ook voorop: klanten, collega’s, partner, kinderen, ouders en vriendinnen. 

Je legt de lat voor jezelf hoog, terwijl je ook regelmatig zelftwijfel ervaart “doe ik het wel goed”. Het zoeken van de bevestiging buiten jezelf is je dan ook niet vreemd.

Je doet zo je best om alles goed te doen in je bedrijf/werk en voor anderen. En toch voel je vaak een leegte. Je weet hoe het is om hard te werken, perfectionistisch te zijn en je schouders eronder te zetten, maar je voelt dat dit niet meer voor je werkt. Het moet anders!

De Good Girl

Ergens heb je toen je kind was op een onbewuste laag beslist of vanuit het familiesysteem meegekregen, als ik maar goed mijn best doe, mij klein maak, dan krijg ik liefde. Je wilt het daarom allemaal en voor iedereen heel goed doen.

De good girl in jou kan je terugvinden in de verschillende rollen in je leven, in het moederschap, partner, dochter, collega en ondernemer. 

Je was het brave meisje in de klas, waarvan je juf of meester zei “zo wil ik ze wel allemaal in de klas”. Je luisterde goed, deed je huiswerk en was lief. Jij voldeed aan de norm. Niemand had last van jou.

Dit meisje zit nog steeds in jou. Terwijl je weet dat er nog veel meer in je zit, maar hiermee in contact komen voelt oncomfortabel. In het spel van ondernemen, leven en werken, kies je er voor om op safe te spelen. Dit maakt dat je altijd onschuldig blijft: het brave onschuldige meisje die niet volwassen wordt.

Kleine Mel

The most powerful muse is our own inner child

-The core-

Wat krijg je in dit mini-programma?

Live One Day retreat

Een geheel verzorgde retreatdag om aanwezig te kunnen zijn bij wat er in jouw lichaam gebeurt. Om vanuit zachtheid de kracht in jezelf te vinden om ruimte te maken voor het nieuwe (= jouw bold move). Je bevrijdt jezelf van dat wat hoort of wat van je wordt verwacht. Je durft als volwassen vrije vrouw “je schuldig te maken” en de (eerste) stap te nemen om het stuur over te nemen van je good girl. Een intieme dag volgens mijn 5V-methode –verlangen, veiligheid, verbinding, vuur,  vrijheid – met 8-10 andere fijne vrouwen.

Datum: 1 september 

2 verdiepende live webinars

Op de eerste zomerdag van 2024 (20 juni) komen we online bij elkaar met alle vrouwen. Deze kick-off webinar gaat over het helder krijgen van jouw bold move en hoe je je good girl deze zomer meeneemt om deze move daadwerkelijk te maken.  

Na de live retreat dag hebben is er een webinar om jouw bold move te integreren in je dagelijks leven.

Datum: 20 juni om 20:00 uur & 10 september om 20:00 uur

5 audio's

Elke twee weken ontvang je een audio. Deze audio’s zijn verdiepend op de webinar inclusief lichaamswerk, emotie regulatie, visualisatie, meditatie en opdrachten. Dienend om de vrije volwassen vrouw in jou uit te nodigen. 

Elke twee weken tussen 20 juni en 1 september 

Toegang

Je hebt 6 maanden toegang tot de webinars en audio’s. 

Melanie Final Bewerkt

Na dit mini zomerprogramma

Van Good Girl naar Wo·man Within

Wat vrouwen zeggen na de retreats

Hi, ik ben Melanie

Ik help vrouwen met een groot hart die van betekenis willen zijn met hun (levens)werk. Ik geloof dat INwezig zijn in je lichaam, leven en business/werk de sleutel is naar vervulling, (financiële) vrijheid en impact met je bedrijf en werk.

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal weet en hoe dit familiegeneraties doorwerkt.

Door middel van lichaamswerk (adem en zenuwstelsel), innerlijk kind werk en systemisch werk begeleid ik vrouwen met liefde naar hun essentie om hun hoogste potentieel te kunnen belichamen. Vanuit deze plek vind je de antwoorden in jezelf en breng je je hoofd, hart & bekken op in één lijn:

80% innerlijke verbinding + 20% DOEN = 100% impact.

Naast 1:1 coachings, de training Wo·man Within, Lead Within en het online programma ROOTS, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

FAQ

De kick-off webinar is op 20 juni om 20.00 uur.

Op 1 september is het LIVE ONE DAY RETREAT. 

Op 10 september is de integratie sessie en ronden we het mini-programma af.

Beide webinars worden opgenomen. Je krijgt toegang tot de online omgeving waar je 6 maanden lang alles kan terugkijken. 

Ik heb tientallen retreats mogen geven, waarbij ik heb gemerkt dat een enkel one day niet het blijvende resultaat geeft wat je verlangt. Je wilt voorafgaand aan het retreat al gaan verbinden met de vrouw die je wilt zijn als je uit het retreat komt. Door jouw systeem al ontvankelijk te maken voor dat wat komen gaat (1e webinar) en dit vervolgens goed te kunnen integreren (2e webinar), kan het retreat verder beklijven voor jouw langer termijn transformatie. 

Ik begrijp dat je het spannend vindt om te investeren in jezelf.  Mijn ervaring is dat een investering in jezelf een teken is dat je jezelf echt serieus neemt. En energie volgt intentie, dus dat je dan committed naar jezelf bent om nu echt de verandering in jezelf te laten ontvouwen. Hoe meer tijd je aan jezelf besteed hoe meer transformatie en heling je kan verwachten.

Je kan in één of twee termijnen betalen. 

De webinars duren ongeveer 1.5 uur. Daarnaast krijg je 5 audio’s van max. 15 minuten met diverse opdrachten, visualisatie, meditatie en lichaamswerk om jouw good girl te leren kennen, maar ook plaats te laten maken. Zodat de volwassen vrije vrouw in jou achter het stuur van je leven/bedrijf/werk kan plaatsnemen.

DSC_3215