- Speciaal voor vrouwen die klaar zijn voor een nieuw begin -

Van Verdwaald naar Visie

Word ontvankelijk voor je missie

Ontdek tijdens mijn gratis Masterclass Melt in je Midden mijn unieke 5 stappen die je als vrouw bekrachtigen om jouw visie (verder) vanuit rust te ontdekken zonder bevestiging van buitenaf.

Ben jij die vrouw met een sterke intuïtie, maar zich regelmatig afvraagt wat jouw (ziels)missie is? Iets waar jij volledige vervulling uithaalt? Maar vind je keuzes maken lastig? En blijf je daardoor toch vasthouden aan het oude bekende, zodat het allemaal maar niet bij elkaar komt en stroomt?

In mijn Masterclass ontdek je waar je moet beginnen om dit te transformeren en hoe je hierin helderheid, rust en geborgenheid ervaart. 

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within Lead Within

Online Masterclass Melt in je Midden

VAN VERDWAALD NAAR VISIE

maandag 2 oktober 20:30 uur

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met de zoomlink (geen mail? Check je spam).

In deze Masterclass ontdek je:

Wat vrouwen zeggen over vorige masterclasses

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen transformatiecoach. Naast 1:1 coachings, mijn programma Woman Within, Lead Within en online ROOTS programma, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun innerlijke wijsheid. Ik geloof dat de nieuwe wereld meer zacht zelfleiderschap nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te brengen. Om hun (ziels)missie te leven en leiden vanuit hun innerlijke wijze vrouw door de antwoorden in jezelf te vinden in verbinding met je hart én bekken. Versmelting van het mannelijke en vrouwelijke in jou.

Mijn missie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Melt Movement vrouwen SAMEN te brengen om elkaar te steunen, inspireren en aan te moedigen.  

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet en hoe dit familiegeneraties doorwerkt (body wisdom). Ik zie jouw vrouwenlichaam en roots (adem, familiesysteem en innerlijk kind) dan ook als de poort naar transformatie en heling.

Ik ben opgeleid tot adem transformatie coach (Methode Beter ademen ®), systemisch opsteller, yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) en energiewerker (reiki, energetisch waarnemen, healing). 

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within Lead Within

Masterclass
Melt in je Midden

van Verdwaald
naar Visie

maandag 2 oktober 20:30 uur

FAQ

DSC_2782

Hoe gaat het in zijn werk? Hoe krijg ik toegang tot de Masterclass?

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail met de zoomlink. 

Komt er ook een replay?

Yes, als je je aanmeldt, ontvang je de replay die je 7 dagen kunt terugkijken. 

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van de Masterclass?

De Masterclass duurt 60-75 minuten (inclusief vragen). 

Heb ik nog iets nodig of moet ik mij voorbereiden?

Je hoeft je niet voor te bereiden. Je hebt een notitieboekje en pen nodig. Verder is het fijn om de Masterclass in alle rust te kijken, comfortabele kleding te dragen en dat je niet gestoord kunt worden. Maak er een fijn ontspanningsmoment voor jezelf van.