Speciaal voor de visionaire onderneemster met een sterke intuïtie die klaar is om door te groeien naar het volgende level met haar bedrijf

Onbevangen Ontvangen
in 2024

GRATIS MASTERCLASS

Ontdek tijdens mijn gratis Masterclass Onbevangen Ontvangen waarom je hebt te groeien op 5 lagen om naar het volgende level in je bedrijf te kunnen gaan. Zonder dat je het bedenkt, maar ervaart IN je lichaam.

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within, Lead Within

Online Masterclass

ONBEVANGEN ONTVANGEN

Woensdag 13 december 12:00 uur

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met de zoomlink. Geen mail? Check je spam.

In deze masterclass:

Wat vrouwen zeggen over vorige masterclasses

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen alignment coach. Naast 1:1 coachings, mijn training Wo·Man Within, Lead Within en online ROOTS programma, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

Met mijn helder voelen, weten en zien bekrachtig ik intuïtieve visionaire onderneemsters om vanuit hun ware kern hun (ziels)missie met impact in de wereld te brengen. 

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet (= lichaamswijsheid) en hoe dit familiegeneraties doorwerkt (familie systeem).

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun krachtbron. Ik geloof dat de nieuwe wereld meer innerlijke wijsheid nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te herinneren. Door de antwoorden in jezelf te vinden vanuit alignment en door te groeien op alle lagen om het volgende level in je bedrijf te kunnen dragen. Dat wil zeggen op de lagen van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, het in lijn brengen van je hoofd, hart & bekken en integratie van het mannelijke en vrouwelijke in jou.

Mijn zielsmissie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Melt Movement vrouwen SAMEN te brengen om elkaar te steunen, inspireren en uplevelen. 

Ik ben opgeleid tot 

  • (adem) transformatie coach door Marleen van den Hout
  • energie geleider door Zara Jula en Hermelijn van der Meijden
  • systemisch opsteller door Nienke Binkhorst
  • yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) 

Meld je hier gratis aan

Wo·Man Within, Lead Within

Masterclass

Onbevangen Ontvangen

woensdag 13 december om 12:00 uur

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met de zoomlink. Geen mail? Check je spam.

FAQ

DSC_3102

Hoe gaat het in zijn werk? Hoe krijg ik toegang tot de Masterclass?

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsemail met de zoomlink. 

Komt er ook een replay?

Yes, als je je aanmeldt, ontvang je de replay die je 7 dagen kunt terugkijken. 

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van de Masterclass?

De Masterclass duurt 75-90 minuten (inclusief vragen). 

Heb ik nog iets nodig of moet ik mij voorbereiden?

Je hoeft je niet voor te bereiden. Je hebt een notitieboekje en pen nodig. Verder is het fijn om de Masterclass in alle rust te kijken, comfortabele kleding te dragen en dat je niet gestoord kunt worden. Maak er een fijn ontspanningsmoment voor jezelf van.