- Speciaal voor vrouwen die klaar zijn om te leven vanuit ease & grace -

Van Self-doubter naar Warrior Woman

Neem je krachtplek in als vrouw

Ontdek tijdens mijn gratis Masterclass ROOTS mijn unieke 5-staps methode waardoor je je krachtplek als vrouw kan innemen, je vrij en gedragen voelt zonder de lasten uit je familielijn. 

Droom jij ervan om te vertrouwen op jezelf als vrouw en te leven vanuit ease en grace? Maar voel je de angst van niet goed genoeg zijn en durf je niet boven het maaiveld uit te komen? 

In mijn Masterclass ontdek je waarom pijn uit je (voorouderlijke) familielijn je klein houdt en waar je moet beginnen om dit te transformeren zonder een beerput open te trekken. 

Meld je hier gratis aan

Woman Within

Online Masterclass ROOTS

Nadat je je gegevens hebt achter gelaten, ontvang je een e-mail met een link om de masterclass te bekijken (geen mail? Check je spam).

In deze Masterclass ROOTS ontdek je:

Het is enorm sacred werk om heling te brengen op je familielijn. Want wat je nu draagt, geef je niet door. Dit brengt heling in jezelf, maar jij geeft het ook niet door aan jouw (toekomstige) kinderen. De kinderen hoeven de lasten niet meer te dragen, zodat we ook ‘schonere’ generaties krijgen en je je eigen én het collectieve bewustzijn vergroot. Er zit zoveel wijsheid en kracht in je roots, iets waar we ons niet altijd van bewust zijn. Ook jíj kan intappen op deze (voorouderlijke) wijsheid en kracht.

Hi, ik ben Melanie

melanieroots-20

Ik werk als transformatie vrouwencoach en ben oprichtster van Melt. Naast 1:1 coachings, mijn programma Essence, organiseer ik tevens Woman Within retreats in Ibiza.

Met liefde coach ik vrouwen om de delen die zij in zichzelf hebben verborgen, weggegeven of zijn kwijtgeraakt weer te claimen, zodat zij kunnen intappen op hun vrouwelijke kracht en (voorouderlijke) wijsheid. Hierdoor ontdekken en omarmen zij wie ze in de diepte zijn, wie hun Woman Within is, om te gaan leiden vanuit een zacht lichaam.

Ik ben gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet, als we maar durven voelen en luisteren. Het vrouwenlichaam is dan ook de poort naar jouw  transformatie en heling.

Ik geloof dat de wereld meer zachtheid nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te brengen. Om te leven en leiden vanuit het hart in verbinding met je bekken, met jouw wortels:

To Rise Up Rooted

Meld je hier gratis aan

Woman Within

Masterclass Roots

Van Self-doubter naar Warrior Woman

FAQ

melanieroots-53

Hoe gaat het in zijn werk? Hoe krijg ik toegang tot de Masterclass?

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een link naar de masterclass ROOTS. Je hebt dan 5 dagen om de masterclass te kijken. 

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van de Masterclass?

De Masterclass duurt 90 minuten en is in 4 blokken opgenomen zodat je kan bingewatchen op je eigen tempo :-). 

Heb ik nog iets nodig of moet ik mij voorbereiden?

Je hoeft je niet voor te bereiden. Je hebt een notitieboekje en pen nodig. Verder is het fijn om de Masterclass in alle rust te kijken en dat je niet gestoord kunt worden. Maak er een fijn moment voor jezelf van.