- Speciaal voor vrouwen die klaar zijn om te leven vanuit ease & grace -

Van Self-doubter naar Warrior Woman

ROOTS

Neem je krachtplek in als vrouw

Ontdek hoe je je krachtplek als vrouw kan innemen, je vrij en gedragen voelt zonder de lasten uit je familielijn.

Wat als...

… je de kracht zou voelen om echt helemaal jezelf te mogen zijn in elk opzicht, geen angst meer voor afwijzing of wat anderen van je zouden vinden.

 

…je je kind(eren) zou kunnen behoeden voor alle de pijn en trauma uit jouw familielijn of belemmerende patronen waar jij tegen aanloopt en zij/hij vrij door het leven kunnen/kan gaan.

 

…je eigen bedrijf of praktijk helemaal voor de wind zou gaan, met fantastische klanten, dat je je ideeën om zou zetten in acties en niets je meer tegenhoudt. Dat jij zou staan voor waar jíj in gelooft en hierin anderen begeleid.

 

…je naar je lichaam in de spiegel kijkt met compassie en liefde zonder al die kritische gedachten die nu door je hoofd gaan.

 

…je vanuit innerlijke rust, contact met jezelf en je intuïtie de verbinding met anderen kan aangaan, zonder te veel energie (weg) te geven of grenzeloos te zijn.

Jij, als vrouw, hebt de kracht in je om te gaan staan voor wie je bent als vrouw.

Maar doe je dit ook?

Je droomt ervan vol zelfvertrouwen door het leven te gaan, je volledig vrouw te voelen, je zelfverzekerd in je lichaam te voelen, je vrij te kunnen bewegen en vol overgave je eigen onderneming runnen of je ideeën de wereld in te brengen.

Tot er iets gebeurt wat je raakt… Dan komt weer die twijfel. Je kent dit gevoel.

Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Het is een onbestemd gevoel, een leeg gevoel met een verdriet wat steeds (sluimerend) aanwezig is of je ineens overvalt.

Je ervaart dit gevoel in de verbinding met jezelf, in je relaties en in je bedrijf (of je werk). Het steekt de kop op

 • tijdens het spreken voor een groep
 • als je een te gek idee hebt, en je moeder zegt “zou je dat wel doen?”
 • als je zo graag je online programma wilt lanceren maar bang bent om te falen
 • als je kijkt naar je post-zwangerschap-lijf in de spiegel
 • als je toch wel heel graag die bevestiging wilt van je partner 
 • na een slechte maand als ondernemer; je werkt zo hard maar je klanten (en cash flow) blijven uit of vallen steeds tegen
 • als je weer eens te veel in je hoofd zit en je jezelf met anderen vergelijkt 

 

Je hoofd komt er tussen, en ga je teveel bezig met wat anderen er van zullen denken of vinden. Je denkt in doem scenario’s, angst en onzekerheid nemen dan de overhand.

Gedachten als

 ‘Ik kan het niet’, ‘Het komt niet goed’, ‘ik verdien het niet’

‘wie zit er nu op mij te wachten?, ‘ik ben niet mooi genoeg’ etc.

malen door je hoofd… 

Trust me, je bent niet de enige

Wat als ik je vertel dat deze gedachten en gevoelens terug te leiden zijn naar jouw roots?

De familie waaruit je komt is je blauwdruk. Patronen, karma, overtuigingen worden generatie op generatie (onbewust) doorgegeven. Zonder dat je het door hebt, kun jij de (emotionele) lasten dragen van je (voor)ouders.

Want welke gevoel heb jij bij de spreekwoorden?

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”

“Wie voor een dubbeltje is geboren, wordt nooit een kwartje”

De bovenstaande spreekwoorden zitten in ons systeem. Het ligt opgeslagen in je familielijn en in het collectief. Het is niet gek dat we ons bewegen vanuit de angst om niet goed genoeg te zijn. Dit uit zich in de relatie met jezelf, met anderen en ook in je bedrijf/carrière.

Het patroon van niet goed genoeg zijn is eeuwen terug te voeren. Vele generaties terug, dus ook bij jouw voorouders, in jouw familielijn, in jouw ROOTS. De familie waaruit je komt is je blauwdruk. Patronen en overtuigingen worden generatie op generatie (onbewust) doorgegeven.

Je voorouders hebben zich genesteld in je DNA. Het bloed van onze voorouders stroomt letterlijk door ons lijf. Patronen zitten daarmee opgeslagen tot op celniveau in ons lichaam.

Maar jij kan dit doorbreken

Het is tijd om te vertrouwen op wie je bent als vrouw.

 

Je kracht te claimen,

jezelf het geluk te gunnen

en financiële overvloed.

Time to Rise Up Rooted

Dit 3 maanden programma is voor jou als

Dit programma is voor de vrouw die wilt leven vanuit ease & grace, de vrouw met een missie ‘to break the chain’. Dit vraagt moed. Dit is een pad voor de moedige vrouw, voor jou als warrior woman. Jij kan de vrouw zijn die erkent en omarmt wat er in de generaties voor jou is gebeurd om het vervolgens los te laten voor jezelf, je (voor)ouders en de generaties na jou.

ROOTS is niet voor jou als

*Hiervoor wil ik je individueel en met aandacht kunnen begeleiden tijdens een 1:1 coaching traject.

Het is enorm sacred werk om heling te brengen op je familielijn. Want wat je nu draagt, geef je niet door. Dit brengt heling in jezelf, maar jij geeft het ook niet door aan jouw (toekomstige) kinderen. De kinderen hoeven de lasten niet meer te dragen, zodat we ook ‘schonere’ generaties krijgen en je je eigen én het collectieve bewustzijn vergroot. Er zit zoveel wijsheid en kracht in je roots, iets waar we ons niet altijd van bewust zijn. Ook jíj kan intappen op deze (voorouderlijke) wijsheid en kracht.

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen transformatiecoach. Naast 1:1 coachings, mijn programma Woman Within programma Essence, organiseer ik tevens Woman Within retreats in Ibiza en Nederland.

Met liefde coach ik vrouwen om de delen die zij in zichzelf hebben verborgen, weggegeven of zijn kwijtgeraakt weer te claimen, zodat zij kunnen intappen op hun vrouwelijke kracht en (voorouderlijke) wijsheid. Hierdoor ontdekken en omarmen zij wie ze in de diepte zijn, wie hun Woman Within is, om te gaan leiden vanuit een zacht lichaam.

Ik ben gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet, als we maar durven voelen en luisteren. Het vrouwenlichaam is dan ook de poort naar jouw transformatie en heling.

Ik geloof dat de wereld meer zachtheid nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te brengen. Om te leven en leiden vanuit het hart in verbinding met je bekken, met jouw wortels: To Rise Up Rooted

Het in contact zijn met mijzelf, mijn vrouwelijke kracht en lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Als klein meisje was ik zeer gevoelig. Voor deze gevoeligheid was geen ruimte en dus stopte ik dit weg. Ik compenseerde dit met ambitie en leefde op wilskracht. Ik leidde vanaf de buitenkant een ‘succesvol leven’. Ik stond op de lijst om Vice President bij een groot corporate bedrijf. Maar na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, gebeurde er iets wat mijn leven veranderde. Ik kreeg een harde wake-up call. Een periode van de dark nights of soul volgde.

Alles wat ik dacht te moeten zijn, viel als een kaartenhuis in elkaar. Mijn gezondheid, zelfvertrouwen, contact met mijn lichaam en mijn eigen ik waren ver te zoeken. Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf, naar mijn bestemming en om mijn lichaam te verzachten. Van verblijven in een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen, familieopstellingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn vrouwenlichaam, mijn lijf kon eindelijk verzachten en aarden. Ik leerde om stil te worden, om de fluistering mijn lijf en ziel te horen om aanwezig te zijn bij wat is.

* Ik mijn vrouwelijke essentie omarmde en hiermee in contact kwam met mijn vrouwelijke (creatie)kracht.

* Ik leerde vertrouwen op de support van mijn voorouders en het universum.

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn bestemming ontdekte.

Mijn ervaringsreis met body softness, divine feminine en jouw roots als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen.

In mijn sessies breng ik coaching, adem, lichaams-, en energiewerk samen, zodat jij als vrouw jouw vrouwelijke kracht terug kan claimen én belichamen.

Zo ook in ROOTS!

Online programma ROOTS

Ontdek hoe je je krachtplek als vrouw kan innemen, je vrij en gedragen voelt zonder de lasten uit je familielijn.

De modules in het pilot programma

De belichaming van ROOTS vindt plaats tijdens de live ONE DAY RETREATS.

Module 1: Dochter van mijn moeder

De eerste relatie die je in je leven hebt is met je moeder, dit is je blauwdruk hoe je relatie met jezelf is en hoe je relaties met anderen aangaat.

Je leert hoe de moederwond je kleinhoudt en hoe jij de vrouw in de familielijn wordt to break the chain

Module 2: Dochter van mijn vader

Je bent een dochter van je vader en deze heeft impact op je gevoel van eigen waarde en hoe je je plek inneemt in de buitenwereld. De relatie met je vader bepaalt jouw succes in de buitenwereld, in je bedrijf/carrière, maar ook in (partner)relaties.

Je gaat onderzoeken hoe de vaderwond zich in jou heeft opgeslagen en hoe jij je opnieuw kan manifesteren in de buitenwereld. 

Module 3: De kracht en wijsheid van mijn voorouders

Er zit enorm veel kracht en wijsheid opgeslagen in jouw wortels, in jouw familielijn. Alleen weet je vaak niet hoe je dit kan voelen en ervaren. 

Door je met je voorouders te verbinden kun je gaan intappen op die kracht en wijsheid.

Module 4: Verbinden met Moeder aarde & mijn vrouwenlichaam

In deze laatste module ga je ontdekken hoe de verbinding met Moeder Aarde je helpt in je verbinding met je eigen vrouwenlichaam, om jezelf te belichamen. Je daalt af naar je bekken (baarmoeder) om de toegang te krijgen tot de vrouwelijke kracht uit je vrouwenlijn. 

Programma ROOTS

ONLINE
999
349 excl. btw
 • 4 overzichtelijke modules met inspirerende teaching video’s
 • Rituelen om met je voorouders te verbinden
 • Innerlijk kind werk
 • Journal oefeningen
 • (Baarmoeder) healings
 • Embodiment practices om via je lichaam opgeslagen pijn los te laten

ROOTS inclusief live One Day Retreat

COMBI DEAL - DATA 2024 VOLGT
1399
549 excl. btw
 • Online programma ROOTS
 • Live One Day Reteat
 • Geheel verzorgde retreat dag op een exclusieve locatie in Nederland
 • Women sharing circles
 • Adem cirkel
 • Feminine embodiment practices
 • Verrassingen

FAQ

melanieroots-51

Wanneer start het programma?

Je kan het programma op je eigen tempo volgen. Je hebt 1 jaar toegang.

Hoe zit het met het one day retreat?

Tijdens de live retreat dagen vindt de belichaming van het programma plaats.

Je hebt de keuze om de one day retreat extra toe te voegen bij het programma. 

Tijdens de retreat een verdieping brengen in jezelf rondom je roots. Je gaat je verder verbinden met jezelf, voorouders en alles belichamen wat je de afgelopen drie maanden hebt ervaren. 

De dag is inclusief alle maaltijden, thee en snacks. Het wordt een dag om nooit te vergeten. 

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van het programma?

Elke module kun je volgen in ongeveer 2-3 uur. Daarnaast is het waardevol om integratietijd tussen de modules te laten. 

Heb ik nog iets nodig of moet ik mij voorbereiden?

Je hoeft je niet voor te bereiden. Je hebt een notitieboekje en pen nodig tijdens het kijken van de modules en de live online sessies. Verder is het fijn om het programma in alle rust te kijken en dat je niet gestoord kunt worden. Maak er een fijn moment voor jezelf van.