Wo·man Within

Lead Within

TRAINING

Rise like a Phoenix

with ease & grace

Echt gaan staan voor je bedrijf. Ervaar van binnenuit Vuur, Vervulling, Vrijheid en Vertrouwen voor je missie om deze vervolgens vanuit Visie met kracht in de wereld te zetten. Zodat het aantrekken van financiële overvloed en ideale klanten een moeiteloos gevolg is.

Binnen 9 maanden ga je door een wedergeboorte om jouw levensmissie met impact in de wereld te brengen. Je gaat ervaren hoe je door je eigen plafond breekt om je bedrijf nu echt naar een next level te brengen. Door het trainen van je binnenwereld op 5 lagen vergroot je je vrouwelijke draagkracht IN je lichaam en je bedrijf. Deze ijzersterke basis gecombineerd met een heldere visie zorgt dat je de gedroomde schaalbaarheid van je bedrijf werkelijkheid wordt. Niet alleen, maar samen in veilige intieme setting met een tribe van gelijkgestemde onderneemsters.

Je hebt je eigen plafond te doorbreken om je missie naar een next level te leiden

Meer van hetzelfde, ondernemen vanuit hoe je het altijd deed, brengt je niet de impact, financiële overvloed, eenvoud en vrijheid waar je naar op zoek bent in je bedrijf. Je bent op een punt dat je tegen je eigen plafond aanloopt. Je voelt dat het nu echt tijd is voor een echte level up in wat je te brengen hebt met je missie. Je vraagt je alleen af hoe

In mijn bewezen werkwijze ga je door je eigen gecreëerde plafond breken. Dit plafond gaat voorbij de mentale laag in je bedrijf en in jezelf. Want als er in jouw emotionele of energetische laag nog blokkades zitten, blijf je tegen dit plafond aanlopen in jezelf, in je leven én dus in je bedrijf. Je hebt daarom jezelf te leiden door je eigen capaciteit en draagkracht te vergroten IN je lichaam.

Tijdens de training ga je diep zakken in jezelf op 5 lichaamslagen om te kunnen ontvangen wat naar jou toe wilt komen; omzetgroei, ideale klanten en (innerlijke) vrijheid. Zonder hard te werken of van alles te moeten, maar door te ondernemen vanuit jouw kern. 

Om dit vervolgens vanuit een heldere visie tot expressie te brengen in een creatie waarvan je ten diepste voelt dat het geboren mag worden. Juist als je creëert vanuit jouw kern, ga je omzet en overvloed aantrekken wat je met je hoofd niet kunt bedenken.

Een creatie vertaalt in een schaalbaar aanbod in lijn met wie jij bent in je volledige potentie. 

Woman, het is tijd om in je licht te stappen. Time to rise up. Vanuit kracht, vrijheid en schaalbaarheid. Zoals bedoeld is voor jou, zodat je bedrijf de impact maakt waar jij naar verlangt. Deze diepe reis maak je niet alleen, maar SAMEN in een intieme veilige setting met een tirbe van gelijkgestemde onderneemsters.

Time to rise up

Melanie is een prachtige ziel die feilloos dé en jouw energie voelt. Haar kracht zit in de zachte maar heldere begeleiding waarmee ze je naar diepere lagen begeleidt. Vanuit liefde en zonder oordeel“.

-Chantal-

Je bent je eigen rem

Jij als intuïtieve ondernemer bent bedreven in jouw expertise en kent de stappenplannen, tools en strategieën rondom ondernemen. Je hebt trajecten gevolgd bij business coaches (of je bent er zelf één). 

Business wise heb je je sterk ontwikkeld en toch loop je nu tegen een plafond aan. Je bent klaar voor een volgend level in je bedrijf en in jezelf. Zelfs meer dan dat, je bent klaar voor expansie.

Alsof het niet meer klopt op de plek waar je nu staat in je business en in je levensfase waar je zit. Je bent je eigen dam. Het is tijd om de dammetjes in jezelf weg te halen om de stroom te kunnen ontvangen.

Waar stroomt het niet, waar houd je jezelf nog klein?

Waar heb jij (onbewust) de rem opgezet in het uitdragen van je missie. Het ondernemersvuur voor jouw levenswerk wil vrij door je bewegen. Dat alles wat tussen de groei van je bedrijf staat wordt gezuiverd vanuit dit vuur en wordt aangewakkerd waar het gedoofd is.

Dat de expressie van je bedrijf wordt aangezet tot ware creatiekracht en daadkracht in de vorm van een afgestemd aanbod, zodat je écht gaat staan en zichtbaar bent met wat jij komt brengen met jouw missie.

Wat zou het voor jou betekenen als je het niet meer alleen hoeft te doen en meer mag leunen?

Dat je stapt in een intieme veilige omgeving met een community van gelijkgestemde onderneemsters die naast je zitten in de cirkel. Een plek waar je je niet meer alleen voelt, maar een plek van SAMEN. Een plek waar je wordt gezien, je jezelf mag zijn en waar alle maskers afgaan. Een bedding van vrouwen op hetzelfde niveau die jou begrijpen, dragen en uplevelen.

Wo·man Within
Lead Within Training

Binnen 9 maanden training breng je jouw levenswerk met impact in de wereld. Zonder hard te werken of van alles te moeten, maar vanuit innerlijk Vuur, Vervulling, Vrijheid, Vertrouwen en Visie. Zodat het aantrekken van financiële overvloed en ideale klanten een moeiteloos gevolg zijn.

Wat gaat deze training je allemaal geven?

Je stapt in het vertrouwen wie je hebt te zijn om te ondernemen vanuit je innerlijke verbinding door...

There is a wisdom in your body

that is older and WISER

than clocks and calenders.

REMEMBER that. 

– John H. Johnson –

Waarom deze training?

Deze training is ontstaan vanuit mijn eigen geloof zo binnen, zo buiten en in het EN-EN principe. Door de jaren heen heb ik meer dan 180 vrouwen mogen begeleiden.

De ondernemers onder deze vrouwen kwamen bij mij, omdat hun business niet stroomde, paste of groeide zoals ze wilden. Ze stonden in hun bedrijf op een kruispunt (aanbod klopte niet meer), zaten in een nieuwe fase van hun leven (moeder geworden) of stootten tegen hun eigen plafond (omzet stagneerde).

De oplossing zat daarmee nooit in een slimmere strategie of meer doen van wat je al doet, maar altijd werken vanuit wie je hebt te zijn. En dat gaat over de verandering IN jou en over je vrouwelijke kracht te omarmen.

80% innerlijke verbinding + 20% strategie en implementatie = 100% impact

Je business is altijd een spiegel van wie jij (nu) van binnen bent. Wat jij (onbewust) gelooft, wat er in jouw lichaam is opgeslagen, de capaciteit van jouw zenuwstelsel zijn allen bepalend of jij de groei in jouw business ook kan dragen vanuit innerlijk leiderschap.

Dit is ook waar ik mijn focus heeft gelegen als ondernemer en zelfleiderschap coach de afgelopen 7 jaar. Het echte dieptewerk om groepen te kunnen dragen en mijn innerlijke capaciteit te vergroten. 

Daarvoor heb je jezelf te leren kennen en groeien in de diepte op álle lagen dus fysiek-, mentaal-, emotioneel-, energetisch-, en zielsniveau. De ware belichaming van het complete plaatje van jezelf (80%), zodat je jezelf innerlijk kan leiden vanuit jouw eigen blauwdruk om je levenswerk met impact in de wereld te brengen (20%).

Ook geloof ik in de kracht van een groep, dat je groei hierdoor enorm wordt geaccelereerd. De training gaat je tools geven om de shift te maken van werk naar levenswerk in een veilige intieme setting waar JIJ, WIJ en SAMEN centraal staat. Een plek waar je elkaar bekrachtigt in je volle potentie.

Zij gingen je voor

Ciska

Ondernemer – Sales coach voor ondernemers

Eveline 

Ondernemer – Orthomoleculair hormoon expert

Wat vrouwen zeggen

Ik heb life changing keuzes kunnen maken

Ruim een jaar geleden kwam Melanie op mijn pad. Na een hele fijne kennismaking ben ik begonnen met het Essence programma. Ontzettend spannend vond ik het. Een groep vrouwen leek me ergens niets voor mij en gevoelens delen met vreemden in een groep was ook niet perse een bucketlijst ding. Maar mijn wereld/hoofd was enorm chaotisch, mijn lijf deed chronisch zeer, ik kon niet lekker meer adem halen en alles schuurde en ik wist niet waar ik moest beginnen met ‘opruimen’ en vooral ruimte te creëren. Dus ik moest iets en wat ben ik dankbaar dat ik deze stap heb genomen. Oude patronen doorbreken, afscheid nemen, mijn vrouwelijkheid, zachtheid en rust weer vinden. Het is door Essence allemaal gelukt. Het was niet makkelijk maar de weg terug naar jezelf onder begeleiding van Melanie en een groep Essence vrouwen is werkelijk magisch en zo fijn🙏🏼 Life changing keuzes heb ik kunnen maken omdat ik me gedragen, gehoord en gesteund voelde maar vooral door Essence durfde ik weer te geloven in mijn eigen kracht en te luisteren naar mijn eigen stem, hoe eng dat soms ook was/is. De sessies zijn afwisselend en afgestemd op de behoefte die er ligt. Melanie is zeer professioneel maar vooral warm, krachtig, soms irritant spiegelend 😜maar heerlijk rustgevend. Ik neem Essence oprecht voor de rest van mijn leven mee🙏🏼 en gun iedere vrouw deze reis met Melanie❤️
Anoniem
Manager

Ik geef mijn zoon deze wijsheid mee

Toen ik begon met Essence was ik aan het overleven in plaats van leven en was mezelf best wel een beetje kwijt. Vooral druk druk druk met iedereen gelukkig te maken/houden. Wat vond ik het vooraf spannend om starten! Ik had 0 ervaring met spiritualiteit. En dan direct voor het eerst op retreat met allemaal onbekende vrouwen. Het was een aaneenschakeling van sessies buiten mijn comfortzone. Maar wat weet Melanie je daarin goed te begeleiden! Wat een prachtige vrouwen had ze bij elkaar “verzameld”. Elke keer als we bij elkaar kwamen was het zo fijn dat alle maskers afgingen en om te horen waar iedereen mee bezig was. Zoveel herkenning! Ik ben Melanie enorm dankbaar hoe ze mij weer terug bij mezelf heeft gebracht. Ik sta rustiger, lichter en positiever in het leven. Ik leun meer achterover, waardoor anderen de ruimte krijgen om zaken op te pakken. Na bijna een jaar gun ik mijzelf ook zoveel meer. Ik spreek me veel meer uit, ik kom nu voor mezelf op en stel me meer open. Ik had het verlangen om meer in touch met mijn lijf te zijn. Ik voel mijn lichaam nu en merk signalen sneller op om naar te luisteren. Ik kan mijn grenzen veel beter voelen, en voel nu of iets een ja of een nee is. Ik ben dankbaar hoe ik mijn zoon al deze wijsheid kan meegeven, zodat hij enorm kan genieten van al het prachtigs wat het leven te bieden heeft. Melanie, je bent fantastisch, dat wist ik al voor ik het traject aanging en was ook de reden waarom ik het traject überhaupt aan durfde te gaan. Je hebt mij weer laten voelen. Ik heb mij 100% veilig gevoeld bij je en daardoor kon ik mij met een gerust hart aan je overgeven. Je legde 0 druk, wat het voor mij makkelijk maakte om me aan jouw kundigheid over te geven. Ik ben fan en gun iedereen een Melanie in hun leven!
Kimm
Corporate project manager

Laag voor laag ontdekte ik mijn vrouwelijke kracht

Voor Essence voelde ik me niet vrij en voelde me vaak “verplicht” om me aan te passen aan anderen. Ik zat vaak in een zorgende rol, waardoor me kwetsbaar opstellen in relaties en zorg ontvangen moeilijk was. Voor de start van het programma vroeg ik mij af of je met een online-programma wel genoeg connectie zou maken met de groep en de content. Maar het intakegesprek met Melanie voelde meteen goed dat het instappen in het programma makkelijk maakte. Mijn zorgen gingen direct weg bij aanvang, want de zoom-sessies waren altijd erg helpend, aardend en verbindend. De opbouw van het programma was ook heel duidelijk en brengt je echt stapsgewijs dichter bij jezelf en lichaam. De live retreat was ook onderdeel van het programma en was echt fantastisch. De dag was zo mooi opgebouwd. Heel fijn eindelijk de gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten. Melanie begeleidde dit op een zachte, warme en verbindende manier. Door stil te staan bij mijzelf en lichaam ben ik mij tijdens Essence bewuster geworden van mijn keuzevrijheid. Door te kiezen wat voor mij past. Dit heeft me veel kracht en vrijheid gegeven. Ook heeft Melanie mij verschillende wegen laten zien en voelen die mij dichter bij vrouwelijkheid brengen. Het traject biedt een veilige manier om patronen in jezelf te ontdekken en een meer passende waarheid voor jezelf te schrijven. Laag voor laag ontdekte ik samen met Melanie en de groep mijn vrouwelijke kracht en kwam ik dichter bij het pad dat ik wil bewandelen. Ontzettend bedankt Melanie voor je echtheid, betrokkenheid en het ziel- en hartenwerk dat je in het Essence-programma gestoken hebt. Ik ben je dankbaar 💕
Tineke
Psycholoog

Wat krijg je?

- Start najaar 2024 -

We komen 8 dagen live samen in retreat vorm op een prachtige locatie in de natuur (inclusief een all-in retreat met twee overnachtingen in april). Deze dagen hebben de focus om in afstemming te komen met je binnenwereld en missie en innerlijke helderheid.

Vervolgens pas je dit na de retreatdagen toe in aligned actions voor je business. Tussen de live dagen door zijn er online Mastermind Circles inclusief hotseat coaching. Tijdens deze circles zijn geheel gericht jouw business en kan je jouw creaties, vragen en plannen delen en toetsen met de groep en Melanie.

Daarnaast krijg je een buddy om samen te sparren om de opdrachten ten behoeve van je business vorm te geven.

We starten in het najaar 2024 weer met de nieuwe training

 
 
Alle eendaagse evenals het driedaags retreat zijn geheel verzorgd inclusief biologische lunch, snacks en drinken. De retreatdagen vinden plaats op een prachtige plek. Het meerdaags retreat is op een geheel nieuwe magische locatie midden in de bossen.


 
Maximaal 8 plekken 

De natuur elementen en de verschillende lichamen zijn het fundament van de training.

Module 1

Fysieke lichaam

Aarde
25 januari

Eigen antwoorden komen in rust en vertraging. Je neemt de tijd om te zakken van je hoofd in je lichaam om complete ontspanning toe te laten. Je zenuwstelsel kalmeert en je stelt je open om inzichten tot je te laten komen. Je visie wordt helderder. 

Module 2

Etherische lichaam

Water
1 maart

Bewustwording van je patronen, overlevingsmechanisme, verhalen, overtuigingen en blokkades tot de kern. Je vrouwelijkheid. Je onbewuste programmeringen worden geshift om je levensenergie te voelen stromen. Vanuit deze plek maak je verbinding met je ideale klant.

Module 3

Emotionele lichaam

Vuur
10-12 april

Het ophalen van jouw eigen blauwdruk. Je opent jezelf voor wie je bent in de kern om verbinding te maken met je natuurlijke wijsheid, creatiekracht en vrouwelijke (daad)kracht. Jouw creatie vertaalt in een afgestemd aanbod voor je ideale klant. 

Module 4

Mentale lichaam

Lucht

24 mei

Verbinding maken met je hogere intelligentie en en met wie je hebt te zijn. Jouw creaties worden omgezet in daadkracht met aligned actions. 

Module 5

Spirituele lichaam

Ether

5 juli

Je maakt krachtige keuzes die passen bij jouw pad. Klaar om vanuit je eigen centrum, intune met je natuurlijk wijsheid, naar buiten te treden met jouw levenswerk. 

Module 6

Implementatie

Integratie

6 september

Vanuit ware belichaming leid je jezelf vanuit je kern om jouw zielsmissie uit te dragen op jouw eigen manier en voorwaarden.

Meld je nu aan en ontvang een exclusieve bonus

Wo·man Within, Lead Within Exclusive

TRAINING & 1:1 COACHING
1155
877 van 9 maandtermijnen OF € 7.500-, eenmalig excl. btw
 • 9 maanden bedding van het Wo·Man Within Lead Within team
 • 8 live training retreat dagen all-in
 • 3 daags retreat op een prachtige locatie de natuur (incl. 2 overnachtingen & all-in)
 • 5 online Mastermind circles + hotseat coaching + Q&A’s (via zoom)
 • 9 maanden groepscoaching & sharing via Voxer
 • Toegang tot alle Melt online programma’s, meditaties en practices t.w.v. € 2000-,
 • Community van gelijkgestemde onderneemsters
 • 9 maanden 1:1 coaching van Melanie inclusief 5 coaching sessies en 24/5 coaching via Voxer
 • BONUS: 1 op 1 bodywork massage sessie van Chantal
 • BONUS t/m 22-12-2023: extra 1:1 sessie met Melanie

Wo·man Within, Lead Within Training

TRAINING
777
655 van 9 maandtermijnen OF € 5500-, eenmalig excl. btw
 • 9 maanden bedding van het Wo·Man Within Lead Within team
 • 8 live training retreat dagen all-in
 • 3 daags retreat op een prachtige locatie de natuur (incl. 2 overnachtingen & all-in)
 • 5 online Mastermind circles + hotseat coaching + Q&A’s (via zoom)
 • 9 maanden groepscoaching & sharing via Voxer
 • Toegang tot alle Melt online programma’s, meditaties en practices t.w.v. € 2000-,
 • Community van gelijkgestemde onderneemsters
 • BONUS: 1 op 1 bodywork massage sessie van Chantal
 • BONUS t/m 22-12-2023: extra 1:1 sessie met Melanie

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen zelfleiderschap coach. Naast 1:1 coachings, mijn training Wo·man Within, Lead Within en online ROOTS programma, organiseer ik retreats op Ibiza en in Nederland.

Met mijn helder voelen, weten en zien bekrachtig ik intuïtieve gedreven onderneemsters, the Creators zoals ik ze noem, om vanuit hun ware kern hun (ziels)missie met impact in de wereld te brengen. 

Ik ben dan ook gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet (= lichaamswijsheid) en hoe dit familiegeneraties doorwerkt (familie systeem).

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun krachtbron en daarmee natuurlijke draagkracht. Zodat zij hun hoogste potentieel belichamen. Ik geloof dat de nieuwe wereld meer innerlijke wijsheid nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te herinneren. Door de antwoorden in jezelf te vinden vanuit alignment en door te groeien op alle lagen om het volgende level in je bedrijf te kunnen dragen. Dat wil zeggen op de lagen van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam, het in lijn brengen van je hoofd, hart & bekken en integratie van het mannelijke en vrouwelijke in jou.

Mijn zielsmissie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Melt Movement vrouwen SAMEN te brengen om elkaar te steunen, inspireren en uplevelen. 

Ik ben opgeleid tot 

 • (adem) transformatie coach door Marleen van den Hout
 • energie geleider door Zara Jula en Hermelijn van der Meijden
 • systemisch opsteller door Nienke Binkhorst
 • yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) 

Team

Ik werk altijd met een vast team. Wij zijn volledig op elkaar ingespeeld en hebben allen veel diepte-, en schaduwwerk gedaan. Chantal V, Chantal G en ik hebben inmiddels al vijf groepen met veel liefde en succes begeleid.

Chantal V.

Chantal is de spaceholder tijdens de training. Zij is jouw steun en toeverlaat tijdens de reis. Chantal heeft een grote passie voor de adem en de mens. Zij is dan ook een gerenommeerd adem coach en beheerst diverse methodes (van Methode Beter ademen®, EnergyControl tot Wim Hof). Zij zal haar expertise over de adem ook delen tijdens de training. 

Chantal G.

Chantal zal de bodywork massages verzorgen, afgestemd op het programma en jouw proces. Haar missie is om jou de verbinding te laten ervaren met het diepste in jezelf. Op haar tafel nodigt ze je uit om in contact te komen met jouw vrouwenlichaam en de innerlijke wijsheid die het jou wil vertellen. Zij zal je tevens een 1:1 bodywork sessie geven.

Heb je een vraag?

IMG_2512

Hoe zit het met de live retreat dagen?

Alle samenkomsten zijn live in retreat vorm. Deze dagen zijn geheel verzorgd met lunch, snacks en bij het driedaags retreat inclusief ontbijt en diner. 

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van het programma?

We komen elkaar 6 weken live bij elkaar in retreat vorm. Tussen de training dagen hebben we online mastermind circles, waar je je (business) vragen kan delen en ideeën kan toetsen met de groep. Verder heb je tussen de sessies door integratie tijd en krijg je opdrachten mee voor je business. Tevens is er een groepsapp voor al je vragen en heb je tussendoor contact met je buddy. 

Krijg je ook 1:1 coaching?

Je hebt ook de mogelijkheid om de exclusive versie van de training te boeken. Je krijgt dan 9 maanden 1:1 begeleiding van mij.  

Hoe weet ik of het programma echt iets voor mij is?

Op basis van het vrijblijvende discovery call onderzoeken we samen of er een match is. Ik wil graag mijn kwaliteit waarborgen, dus werk ik alleen met een intieme groep vrouwen waarvan ik voel dat zij onderling elkaar energetisch en strategisch gaan uplevelen en dragen.

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, je hebt de optie om in negen termijnen of in drie termijnen te betalen.