Vanuit je hoofd kan je het allemaal wel bedenken die strategieën, acties, doelen en manifestaties, maar dat het echt klopt vanuit je ware zelf, eigenheid, gevoel en missie; dat is wat je je afvraagt…

Maar wat als het wél zou kloppen?

…dat je gezakt bent in je lichaam, je vrouwenlijf helemaal bewoont en toegang hebt tot je eigen levendigheid (zonder dat je hoofd nog aan stuur zit)

…dat je zo’n stevige basis in jezelf voelt, dat je je angst loslaat voor falen, afwijzing of niet goed genoeg zijn (evenals je eeuwige alertheid)

…dat je creaties, klanten en antwoorden moeiteloos naar je toe komen vanuit vertrouwen en eigenheid (zonder dat je er aan moet trekken)

…dat je weet wie je bent en de kracht voelt om helemaal jezelf te zijn en je jezelf ook echt durft te laten zien (zonder dat je je nog vergelijkt met anderen)

…dat je zo gelooft in wat jij te brengen hebt in de wereld, hier durft voor te staan en anderen je daarom wíllen volgen (zonder dat je ze moet overtuigen)

…dat je de juiste gelijkgestemde vrouwen om je heen hebt die je steunen, begrijpen en inspireren (zonder je masker of dat je jezelf blijft kleinhouden)

…dat het zo stroomt in jou en je business, dat je vanuit diepe verbinding met jezelf je (ziels)missie leeft en weet hoe je met je bedrijf of team impact maakt voor een nieuwe wereld (zonder hier keihard voor te werken)

Hoe heerlijk klinkt dit?

 

Dan zou ik blijven lezen, want dan is deze uitnodiging wellicht iets voor jou. 

Helaas is er vaak 1 sleutel die mist…

Wij vrouwen zijn tot veel in staat, maar missen de verbinding met onze eigen bron: het fundament in jezelf 

Dit herken je wellicht ook

 • Je staat altijd aan, jij regelt het allemaal wel (als moeder en/of ambitieuze vrouw), maar echt kunnen ontspannen en ontvangen lukt je niet. 

 

 • Je overlevingsmechanisme is om alles zelf te kunnen en sterk te zijn, onder het masker van die sterke vrouw vraag je je regelmatig af bij wie jij mag steunen.

 

 • Je ervaart dat je omgeving je niet begrijpt, je voelt je anders of je neemt niet de ruimte om je ware gevoelens te laten zien. Eigenlijk voel je je eenzaam, maar dit spreek je niet uit. 

 

 • Als klein meisje heb je geleerd om je emoties te onderdrukken en echt kwetsbaar durven zijn naar jezelf en anderen geeft een gevoel van schaamte en schuld.  

 

 • Je bent een vrouwelijke vrouw, maar leeft vanuit het mannelijke deel in jou. Je houdt graag de controle; plannen, doelen en lijstjes geven je zekerheid.

 

 • Je verlangt naar diepe verbindingen/relaties met anderen, maar door het gebrek aan verbinding met jezelf en je eigen kern, blijf je geven, loop je leeg, ben je vaak moe en mis je de diepgang en intimiteit. 

 

 • Je voelt dat er meer in je zit, je wilt in je grootsheid stappen, maar het komt er maar niet uit. Dit merk je vooral in het uitblijven van je gewenste business resultaten (zoals je omzet, aantal klanten, bereik, aanbod of output van je team). 

 

 • Je zou zo graag volgende stappen willen zetten in je leven en  business/werk, verder groeien, maar je weet niet waar te beginnen en wat de juiste stappen zijn in lijn zijn met je gevoel en eigen pad. 

Hoe zou het zijn als je vanuit de bron van het vrouwelijke je leven en business gaat leiden?

Dat je vanuit het fundament in jezelf creëert en leeft. Van binnenuit, in aanwezigheid met jouw vrouwelijke basis, zonder dat je hoofd, patronen en blokkades aan het stuur zitten.

Klik hieronder op de video voor een impressie van de Woman Within retreat dagen

We spreken vaak over het volgen van je hart. Het leven brengt je zoveel meer als je vanuit je hart kunt leven. Alleen is het als vrouw belangrijk om niet alléén vanuit je hart te leven. Je geeft met je hart, de liefde zit in je hart en je verbindt je met anderen via je hart. Alleen kun je je daarmee ook leeg geven. Bovendien hebben we vaak geleerd als klein meisje om te geven, maar niet om te ontvangen, omdat er geen ruimte was voor jouw gevoelens. Je bent je gaan richten op de ander en weet daardoor precies wat de ander nodig heeft.

Jouw eigen voeding zit dieper in het lichaam. Wat jíj nodig hebt, hoe jij je oplaadt en wat jouw grenzen zijn, zit niet in je hart, maar in je bekkengebied. Een gebied wat we vaak nog niet goed kennen en niet bewonen. We zijn ons niet bewust van de kracht van de baarmoeder: jouw eigen bron. Daarvoor is het nodig om dieper in het lichaam te zakken en aanwezigheid te zijn in het hele bekken. Hier vind je je eigen voedingsbodem en fundament. 

De meeste vrouwen zijn hier (onbewust) van weg gegaan, omdat hier ook gevoelens van verdriet, pijn, niet goed genoeg zijn, eenzaamheid, onderdrukking van vrouw-zijn zitten opgeslagen. Maar als je in je bekken durft te zijn, dan krijg je toegang tot je eigen krachtbron, creativiteit, vrouw-zijn, levensenergie en wijsheid die je in je hebt. Als je hier aanwezig kan zijn, dan pas kom je in verbinding met je eigen kern, je diepere weten en kan je trouw zijn aan jezelf. Je geeft je hart een anker. Je belichaamt je kern, wie je werkelijk bent, zodat wat je in de wereld brengt komt vanuit pure intentie en diep geloof. En dit voelen mensen in de verbinding met jou en boodschap die jij overbrengt . 

Woman Within, Lead Within
jaarprogramma

Dit jaarprogramma belichaamt de reis naar jouw vrouwelijke bron om te leiden vanuit het fundament in jezelf zonder dat je hoofd, patronen en blokkades aan het stuur zitten. 

Via mijn 5C-methode in lijn met de rite of passages van de vrouw neem ik jou met een groep gelijkgestemde vrouwen mee op reis naar de belichaming van jouw woman within, leader within. De reis naar de diepe bron van het vrouwelijk; je bekkengebied. De plek van je ware zelf, eigenheid, kracht en innerlijk weten. Je gaat het fundament in jezelf vinden om vanuit hier je business vóór je te laten werken en je afgestemde acties neemt om tot jouw gewenste business resultaat te komen. 

Het programma richt zich 80% op jouw binnenwereld, de vrouw die jij bent volledig te accepteren en vanuit kracht en eigenheid te belichamen. Om vervolgens vanuit deze diepe verbonden plek je business in de wereld te zetten (=20%). Het is een combinatie van een zelfbewustzijn-, innerlijk leiderschap-, én business coaching programma.

Wat vrouwen zeggen

Essence is per 2023 Woman Within, Lead Within 

Weer geloven in mijn eigen kracht

Ruim een jaar geleden kwam Melanie op mijn pad. Na een hele fijne kennismaking ben ik begonnen met het Essence programma. Ontzettend spannend vond ik het. Een groep vrouwen leek me ergens niets voor mij en gevoelens delen met vreemden in een groep was ook niet perse een bucketlijst ding. Maar mijn wereld/hoofd was enorm chaotisch, mijn lijf deed chronisch zeer, ik kon niet lekker meer adem halen en alles schuurde en ik wist niet waar ik moest beginnen met ‘opruimen’ en vooral ruimte te creëren. Dus ik moest iets en wat ben ik dankbaar dat ik deze stap heb genomen. Oude patronen doorbreken, afscheid nemen, mijn vrouwelijkheid, zachtheid en rust weer vinden. Het is door Essence allemaal gelukt. Het was niet makkelijk maar de weg terug naar jezelf onder begeleiding van Melanie en een groep Essence vrouwen is werkelijk magisch en zo fijn🙏🏼 Life changing keuzes heb ik kunnen maken omdat ik me gedragen, gehoord en gesteund voelde maar vooral door Essence durfde ik weer te geloven in mijn eigen kracht en te luisteren naar mijn eigen stem, hoe eng dat soms ook was/is. De sessies zijn afwisselend en afgestemd op de behoefte die er ligt. Melanie is zeer professioneel maar vooral warm, krachtig, soms irritant spiegelend 😜maar heerlijk rustgevend. Ik neem Essence oprecht voor de rest van mijn leven mee🙏🏼 en gun iedere vrouw deze reis met Melanie❤️
Anoniem
Manager

In touch met
mijn lijf

Toen ik begon met Essence was ik aan het overleven in plaats van leven en was mezelf best wel een beetje kwijt. Vooral druk druk druk met iedereen gelukkig te maken/houden. Wat vond ik het vooraf spannend om starten! Ik had 0 ervaring met spiritualiteit. En dan direct voor het eerst op retreat met allemaal onbekende vrouwen. Het was een aaneenschakeling van sessies buiten mijn comfortzone. Maar wat weet Melanie je daarin goed te begeleiden! Wat een prachtige vrouwen had ze bij elkaar “verzameld”. Elke keer als we bij elkaar kwamen was het zo fijn dat alle maskers afgingen en om te horen waar iedereen mee bezig was. Zoveel herkenning! Ik ben Melanie enorm dankbaar hoe ze mij weer terug bij mezelf heeft gebracht. Ik sta rustiger, lichter en positiever in het leven. Ik leun meer achterover, waardoor anderen de ruimte krijgen om zaken op te pakken. Na bijna een jaar gun ik mijzelf ook zoveel meer. Ik spreek me veel meer uit, ik kom nu voor mezelf op en stel me meer open. Ik had het verlangen om meer in touch met mijn lijf te zijn. Ik voel mijn lichaam nu en merk signalen sneller op om naar te luisteren. Ik kan mijn grenzen veel beter voelen, en voel nu of iets een ja of een nee is. Ik ben dankbaar hoe ik mijn zoon al deze wijsheid kan meegeven, zodat hij enorm kan genieten van al het prachtigs wat het leven te bieden heeft. Melanie, je bent fantastisch, dat wist ik al voor ik het traject aanging en was ook de reden waarom ik het traject überhaupt aan durfde te gaan. Je hebt mij weer laten voelen. Ik heb mij 100% veilig gevoeld bij je en daardoor kon ik mij met een gerust hart aan je overgeven. Je legde 0 druk, wat het voor mij makkelijk maakte om me aan jouw kundigheid over te geven. Ik ben fan en gun iedereen een Melanie in hun leven!
Kimm
Corporate project manager

Dichter bij mijn vrouwelijkheid

Voor Essence voelde ik me niet vrij en voelde me vaak “verplicht” om me aan te passen aan anderen. Ik zat vaak in een zorgende rol, waardoor me kwetsbaar opstellen in relaties en zorg ontvangen moeilijk was. Voor de start van het programma vroeg ik mij af of je met een online-programma wel genoeg connectie zou maken met de groep en de content. Maar het intakegesprek met Melanie voelde meteen goed dat het instappen in het programma makkelijk maakte. Mijn zorgen gingen direct weg bij aanvang, want de zoom-sessies waren altijd erg helpend, aardend en verbindend. De opbouw van het programma was ook heel duidelijk en brengt je echt stapsgewijs dichter bij jezelf en lichaam. De live retreat was ook onderdeel van het programma en was echt fantastisch. De dag was zo mooi opgebouwd. Heel fijn eindelijk de gelijkgestemde vrouwen te ontmoeten. Melanie begeleidde dit op een zachte, warme en verbindende manier. Door stil te staan bij mijzelf en lichaam ben ik mij tijdens Essence bewuster geworden van mijn keuzevrijheid. Door te kiezen wat voor mij past. Dit heeft me veel kracht en vrijheid gegeven. Ook heeft Melanie mij verschillende wegen laten zien en voelen die mij dichter bij vrouwelijkheid brengen. Het traject biedt een veilige manier om patronen in jezelf te ontdekken en een meer passende waarheid voor jezelf te schrijven. Laag voor laag ontdekte ik samen met Melanie en de groep mijn vrouwelijke kracht en kwam ik dichter bij het pad dat ik wil bewandelen. Ontzettend bedankt Melanie voor je echtheid, betrokkenheid en het ziel- en hartenwerk dat je in het Essence-programma gestoken hebt. Ik ben je dankbaar 💕
Tineke
Psycholoog


Wat ga je ervaren?

Voor wie?

Voor de bewuste mens, vrouw én leider die op een kantelpunt in haar leven staat. Zij die voelt dat het anders kan, dat er er meer is. Zij die toe is aan een stap dieper. Zij die moedig is. Zij die wilt leiden vanuit haar vrouwelijke krachtbron in verbinding met haar fundament, ware zelf en innerlijk weten. 

Woman Within, Lead Within is voor...

Inhoud van het jaarprogramma

9 live retreat dagen

De retreat dagen gedurende het jaar hebben steeds een andere innerlijke bestemming om verbinding te maken met jouw woman-, en leader within. *Alle dagen zijn geheel verzorgd en het is inclusief een 2-daags retreat met overnachting op een prachtige retreat locatie

workshop van experts

Naast alle sessies, groepscoaching en vrouwen rituelen die worden begeleid door Melanie, staat er ook een heel team voor je klaar. Tevens worden er workshops verzorgd door experts zoals je eigen Human Design business blauwdruk en Money Mindset hypnose.

woman within community

Je maakt deel uit een gelijkgestemde groep vrouwen, jouw sisterhood, om steun, warmte, motivatie, inspiratie te ontvangen en delen. * Inclusief vrouwencirkels en masterminds

1:1 coaching van Melanie

Je krijgt 1 exclusieve coaching van Melanie die je gedurende het programma kan inzetten. Er is ook een mogelijkheid om een 1:1 privé coaching traject bij te boeken.

bodywork sessie

Je ontvangt een bodywork massage sessie van Chantal geheel afgestemd en ondersteunend in je eigen proces om de volgende stap te kunnen maken naar de belichaming van jouw woman within en/of leader within.

Bonus: toegang tot ROOTS

Je krijgt toegang tot het online programma Roots plus 10 helende (adem) meditaties. Je ontdekt in ROOTS hoe je je krachtplek als vrouw kan innemen, je vrij en gedragen voelt zonder de lasten uit je familielijn.

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als vrouwen transformatiecoach. Naast 1:1 coachings, mijn programma Woman Within, Lead Within en online ROOTS programma Essence, organiseer ik tevens Woman Within retreats in Ibiza en Nederland.

Met liefde begeleid ik vrouwen naar hun fundament om de delen die zij in zichzelf hebben verborgen, weggegeven of zijn kwijtgeraakt weer te claimen, zodat zij kunnen leven vanuit hun vrouwelijke creatiekracht, eigenheid en (voorouderlijke) wijsheid. 

Ik ben gefascineerd wat het vrouwenlichaam allemaal kan en weet, als we maar durven voelen en luisteren. Ik zie jouw vrouwenlichaam en wortels dan ook als de poort naar transformatie en heling.

Ik geloof dat de (nieuwe) wereld meer zachtheid en innerlijk leiderschap nodig heeft en dat deze generatie vrouwen hier op aarde is om dit te brengen. Om te leven en leiden vanuit een diepere plek in jezelf: in verbinding met je hart én je bekken. Mijn missie is om vrouwen dit te laten belichamen en met de Woman Withinn Community vrouwen samen te brengen om elkaar te steunen, inspireren en cheerleaden:

Together we Rise up Rooted

Waarom dit jaarprogramma?

Sinds ruim zeven jaar loop ik zelf mijn eigen zelfontwikkelings- én ondernemersreis. Ik deed veel bewustzijnswerk, opleidingen, maar ook diverse business coachings. Ik ervaarde dat deze stromingen vaak naast elkaar bestaan. Terwijl groei in de breedste zin van het woord in mijn ogen altijd van binnenuit gebeurd (zo binnen, zo buiten). Mijn intentie van dit programma is dan ook om beide stromingen samen te smelten evenals mijn ervaring van ‘beide levens’ als 10 jaar corporate manager en 5 jaar transformatiecoach.

Mijn geloof, 80/20 visie:

80% de weg naar binnen/diepte bewandelen om te komen tot de 20% gewenste output in je buitenwereld.

Jaarprogramma

Woman Within, Lead Within

De reis naar jouw vrouwelijke bron om te leiden vanuit een diepere plek in jezelf. Met het 5C-model leer je om te creëren van binnenuit in verbinding met jouw vrouwelijke basis zonder dat je hoofd, patronen en blokkades aan het stuur zitten.

- Start 24 maart 2023 -

Wat kan je verwachten om verbinding te maken met jouw Woman Within:

Wat kan je verwachten om verbinding te maken met jouw Leader Within:

Rite of passages

Tijdens de reis ervaar je tijdens de retreat dageen een andere rite of passages, een overgangsritueel. In ons leven als vrouw beleven we diverse overgangsrituelen, maar deze hebben we niet (altijd) bewust meegemaakt. Tijdens het programma gaan we deze initiaties in jouw vrouw-zijn weer bewust beleven...

…van conceptie naar geboorte 

…van geboorte naar meisje 

…van meisje naar vrouw

…van vrouw naar moeder

…van moeder naar crone (leider)

Bestemming 1: Arrive into softness

– De reis om te landen in je lichaam –

24 maart 2023 

Leer het fundament -de veiligheid in jezelf- te voelen door aanwezig te zijn in je lichaam. Je ontdekt dat je lichaam je grootste communicator is, wat het betekent om echt te kunnen ontspannen en om een kalm zenuwstelsel te hebben.

Bestemming 2: Back to your base

– De reis van conceptie naar geboorte –

21 april 2023

Je eerste 1000 levensdagen zijn bepalend voor de rest van je leven. Tijdens deze dag ervaar je een rebirth om vanuit hier de rest van de reis te starten en je visie helder te krijgen. 

Bestemming 3: Unlock your subconsciousness

– De reis van geboorte naar meisje – 

11 en 12 mei 2023 (incl. overnachting)

Tijdens het 2-daagse retreat schijn je licht op jouw onderbewustzijn. In liefde maak je verbinding met jouw innerlijk kind, het kleine meisje in jou. Krijg inzicht in jouw patronen, mechanismes, overtuigingen, verhalen en geef onverwerkte emoties op een veilige manier de ruimte.

Bestemming 4: Step into your womanhood

– De reis van meisje naar vrouw – 

23 of 30 juni 2023 

Je maakt kennis met alle vrouwelijke archetypes en drie krachtcentra in jou. Van angst naar liefde & kracht. Je gaat verder zakken in je vrouwenlichaam, in de liefde voor lijf ervaren om te kunnen leiden vanuit een zacht lichaam. 

Bestemming 5: Birthing your creations

– De reis van vrouw naar moeder – 

21 en 22 september 2023  

Je gaat ontdekken hoe de verbinding met Moeder Aarde je helpt in je verbinding met je eigen vrouwenlichaam, om jezelf te belichamen. Je daalt af naar je bekken (baarmoeder) om de toegang te krijgen tot de vrouwelijke creatiekracht uit je vrouwenlijn om deze vervolgens te vertalen in jouw aansturing, branding, propositie en story telling. 

Bestemming 6: Awaken your leader within

– De reis van moeder naar crone (leider) – 

10 november 2023 

Deze bestemming gaat over de belichaming van jouw innerlijk leiderschap. Vanuit de diepe plek in jezelf komen jouw visie, strategie en acties tot leven, vanuit je ware zelf, aligned met jouw gevoel, behoefte en energie.

Bestemming 7: Final destination

– Integratie – 

8 december 2023 

Een terugkom dag om de reis samen af te sluiten, integreren en vieren dat je jouw creaties in de wereld hebt gezet. Je bent de vrouwelijke belichaming van je bedrijf. 

5C-Methode

Woman Within,
Lead Within

De kern

Create

– “ik” – 

Jij als basis, jij als individu, jij als vrouw. 

Met je lijf als grootste communicator, ontdek je je eigen creatiekracht. Vanuit het fundament van je vrouw-zijn, in verbinding met je bekken, laat je de innerlijke leider in jou ontspruiten met wat je in de wereld hebt te brengen.

Connect

– “wij”- 

Verbinding in relaties.

Je maakt impact door het wij-gevoel. Met een stevig fundament in jezelf en in verbinding met je eigen bron ga je relaties met anderen aan, met je liefdespartner, klanten, kinderen, familie, vrienden en netwerk. De beweging van binnen naar buiten is groots en overstijgt jezelf, zodat vanuit de juiste energie de juiste mensen, klanten en geld moeiteloos naar je toe komen.

Commune

– “samen”- 

Jouw sisterhood.

Vanuit de veilige container van de Woman Within Community heb je jouw eigen support team. Je ervaart hoe het is om gezien, gesteund en geïnspireerd te worden in alle stappen die je maakt in je leven en je business. Je bent onderdeel van een vrouwencirkel met soul sisters, leaders en masterminders.

Het fundament

Cleanse

Jouw patronen, mechanismes en verhalen pak je bij de kern aan, waardoor je deze laag voor laag opruimt. Je bevrijdt jezelf van oude wonden om te kunnen groeien en hiermee het leven en de (business) resultaten creëert waar je naar verlangt. 

Celebrate

De tijd nemen om te eren dat je het waard bent om het leven, jouw wins, samen te vieren. Jezelf toestemming geven om te blijven spelen in het leven én in je business.

De 5C-methode is gebaseerd op de volgende principes van Melanie’s werkwijze:

Wat gaat dit programma je concreet opleveren?

Zij gingen je voor

Ciska

Ondernemer – Human design business coach 

Eveline 

Ondernemer – Orthomoleculair hormoon expert

Woman Within team

Core team

Melanie, Chantal & Chantal zijn het Woman Within core team. Allen met een achtergrond in de corporate wereld, hebben wij samen vanuit bezieling al vele groepen vrouwen mogen begeleiden naar hun woman within en nu ook naar hun leader within.

Chantal V

Chantal is de space holder in het programma. Zij is jouw steun en toeverlaat tijdens de reis. Chantal heeft een grote passie voor de adem en de mens. Zij is dan ook een gerenommeerd adem coach en beheerst diverse methodes (van Methode Beter ademen®, EnergyControl tot Wim Hof).

Chantal G

Chantal zal de bodywork massages verzorgen, afgestemd op het programma en jouw proces. Haar missie is om jou de verbinding te laten ervaren met het diepste in jezelf. Op haar tafel nodigt ze je uit om in contact te komen met jouw vrouwenlichaam en de innerlijke wijsheid die het jou wil vertellen.

Woman Within, Lead Within jaarprogramma

Voor de bewuste mens, vrouw en leider
 • 9 live retreat dagen
 • inclusief 1x 2 daags retreat met overnachting
 • Rite of passage initiaties in jouw vrouw-zijn
 • Zelfbewustzijnsprogramma
 • Innerlijk leiderschap
 • Business coaching
 • exclusieve 1:1 coaching sessie van Melanie
 • 1:1 bodywork massage sessie
 • Onderdeel van de Woman Within community
 • Workshops van experts
 • BONUS: toegang tot het online programma ROOTS
 • BONUS: toegang tot 10 meditaties

FAQ

Rite of passages _creme

Wanneer start het programma?

Het programma start op 24 maart 2023 en duurt tot 8 december 2023.

Hoe zit het met de live retreat dagen?

Alle samenkomsten zijn live in retreat vorm. Deze dagen zijn geheel verzorgd met lunch of diner.

Op hoeveel tijd dien ik in te rekenen voor het volgen van het programma?

We komen maandelijks een hele live dag (of twee) bij elkaar. Tussen de retreat dagen door heb je integratie tijd en krijg je opdrachten mee voor je business. Tevens heb je tussen door contact met je buddy om te masterminden.

Wanneer vinden de live dagen plaats?

24 maart 2023

21 april 2023 

11 en 12 mei 2023 (incl. overnachting)

23 of 30 juni 2023

21 en 22 september 2023

10 november 2023 

8 december 2023 

Tevens is er in augustus een zoom sessie. Tijd en datum nader te bepalen. 

Krijg je ook 1:1 coaching van Melanie?

In het programma krijg je 1x een exclusieve 1:1 coaching sessie van Melanie. Je hebt ook de mogelijkheid om een individueel deep dive coaching traject bij te boeken tijdens het jaarprogramma.  

Hoe weet ik of het programma echt iets voor mij is?

Op basis van het vrijblijvende kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of er een match is. Ik wil graag mijn kwaliteit waarborgen, dus werk ik alleen met een intieme groep vrouwen waarvan ik zeker weet dat ik ze kan helpen. 

Heb ik nog iets nodig of moet ik mij voorbereiden?

Je hoeft je niets voor te bereiden. Het is wel fijn om in te voelen op je intentie en om deze helder te hebben tijdens de eerste live dag op vrijdag 24 maart 2023. 

Kan ik in termijnen betalen?

Je hebt de optie om maandelijks of in drie termijnen te betalen.