Welkom bij

Woman Within

Een lichaamsgericht coaching retreat

8 -14 oktober 2023

Ibiza

Voel je het verlangen om in zachtheid te landen in jouw vrouwen lichaam? Om…

…je hart te openen en aanwezig te zijn in je buik en bekken?

…weer te voelen?

…je te verbinden met jouw vrouwelijke kracht en energie?

…jouw woman within verder te leren kennen en daarmee je relaties te verdiepen?

…je missie en leven te leiden vanuit een zacht lichaam?

Wat als ik je vertel dat je dit allemaal kan ervaren tijdens dit transformerende coaching retreat op magisch Ibiza…

VERTEL MIJ MEER!

Ontvang voor jezelf

Voel je welkom op dit lichaamsgericht coaching retreat. Een retreat waar je een innerlijke reis gaat maken om je (vrouwen) lichaam in zachtheid te ontmoeten en opnieuw te leren kennen. Dat je weer gaat voelen: voelen wat je lijf je wilt zeggen, voelen wat jouw behoeften zijn, voelen wat jij nodig hebt, voelen waar jij uiting aan wilt geven, voelen wie jij bent als vrouw.

Je weet dat het nu tijd is om er echt voor jezelf te zijn, jezelf toe te staan om te mogen ontvangen. Te ontvangen voor jezelf, om je weer vol te voelen, zodat jij als vrouw kan gaan bloeien en staan. Je gaat ervaren hoe het is om van binnenuit te leven; al jouw zintuigen openzetten om de connectie met jouw lichaam te omarmen en jouw hart te openen.

Het holistische programma bestaat uit vijf elementen. Hierdoor ga je:

Voor wie?

Voor de vrouw wie zichzelf kiest. De vrouw die klaar is om het anders te gaan doen. De vrouw die ondernemend en bewust is en haar missie wil leven. 

Voor de vrouw die zichzelf complete rust gunt en haar behoeften wilt eren. Zij wilt tijd voor zichzelf om wat er in haar borrelt geboren te laten worden.

Voor de vrouw die haar hart wilt openzetten, (weer) wilt voelen en er in zachtheid voor zichzelf wilt zijn. De vrouw die zich toestaat om te zijn wie zij van binnen is.

Voor de vrouw die weet dat zij niet haar gewicht, haar partner of haar bedrijf of carrière is. Een vrouw die begrijpt of wilt begrijpen wat womanhood is, en wie er naar verlangt om van zichzelf én haar lichaam te houden, om een intieme relatie met zichzelf op te bouwen.

Voor de vrouw die zichzelf toestemming wilt geven om te stralen van binnen uit en haar gevoeligheid, kwetsbaarheid en alle vrouwelijke archetypen er te laten zijn.

Voor de vrouw die wilt verbinden met haar innerlijke kracht, zelfvertrouwen en wijsheid wakker wilt schudden.

Het retreat

Het is een retreat die een stap verder gaat, niet een typisch yoga retreat, maar een coaching (lichaamsgericht) retreat waar je de transformatie in jezelf gaat wakker maken in een veilige en ontspannen omgeving. Tijdens het retreat zal er worden gewaarborgd dat je je continue veilig voelt. De kracht van vrouwelijke energie maakt dat er ruimte is om in alle veiligheid te delen en te helen met elkaar. Het is een intieme groep van maximaal 10 vrouwen. Er is daarom volledige aandacht voor jouw gevoeligheid, proces en transformatie.

Time to Rest

In een wereld waar het normaal is om altijd productief te zijn en waar je continue wordt omringd door prikkels, heeft een grote impact op je welzijn. Je ervaart dat er altijd wel iets tussen jou en tijd voor jezelf komt; gebrek aan tijd, geen geld, verkeerde timing of anderen die je nodig hebben. Terwijl je zo verlangt naar complete rust.

Je realiseert je steeds meer dat dit niet houdbaar is. Je wilt stoppen om jezelf maar te blijven pushen en er meer voor jezelf zijn. Je bent hier voor een life’s work, not a season. We leven in cycli en door deze cycli te eren, eer je je vrouwenlichaam en jezelf. Het retreat vindt plaats in het Herfst seizoen, een perfecte tijd om los te laten en je vrouwen lichaam voor te bereiden op de winter.

Een veilig cocon waar je je kan opladen en klaar kan maken voor de zomer. Een plek om je te verbinden met je hart en (vrouwen) lichaam. Hierdoor zul je je herinneren wat er in jou huist, wat er energetisch is opgeslagen in je bekken en hoe je je energie weer vrij kan laten stromen, zodat je je levensenergie vergroot.  

Wat kun je verwachten?

Haal diep adem en zie jezelf aankomen bij deze magische finca in de heuvels van Ibiza waar je uitzicht hebt over de prachtige vallei.

Hier begin je jouw innerlijk reis op een prachtige plek midden in de natuur. Een heerlijk sapje staat voor je klaar bij aankomst terwijl je geniet van het uitzicht. Er is rust, complete rust, en je hoort niets anders dan de vogels fluiten, voelt de zon op je gezicht en licht briesje op je huid.

Dan pak je rustig je koffer uit en maak je je kamer jouw eigen plek voor de komende week. Hierna neem je deel aan de magische openingsceremonie. Na de prachtige ceremonie wacht er een heerlijk voedend en gezond diner op je. Alles is met zorg bereid door onze privé chef Diana. Daarna ga je slapen in een typische Ibiza style kamer om de volgende dag met je reis te gaan beginnen.

De volgende ochtend word je wakker met een adembenemende zonsopkomst. Je start de dag met een ontbijtje om vervolgens deel te nemen aan de ochtend sessie. Na de sessie voel je je aangekomen in je lichaam en klaar voor de dag.

Na afloop staat er weer een lekkere smoothie op je te wachten en na een korte pauze in de zon, schuif je aan bij een heerlijke uitgebreide biologische brunch.

Na de brunch is er tijd om voor jezelf. Om te luisteren naar de eigen behoeften, eventueel jezelf terug te trekken en doen waar je zin in hebt. In deze tijd kun je ook additionele sessies boeken voor een transformerende energetische massage, reiki behandeling of deep dive coaching.

Aan het einde van de middag is er weer een sessie om je verder te verbinden met jezelf, lichaam en vrouwelijke essentie. Om vervolgens de dag af te sluiten met een hemels diner. Een diner afgestemd op het holistische programma en ter plekke vers bereid door onze privé chef Diana. Na het diner heb je genoeg tijd om voor jezelf om daarna in je heerlijke bed te stappen en lekker te gaan slapen.

In haar sessies werkt Melanie met drie ankers:

adem, beweging & klank

De holistische sessies werken diep door in jouw hele systeem, dat wil zeggen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch gebied. Verwacht:

Een dag kan er als volgt uitzien:

8:00   ochtend meditatie

9:00   ontbijt

10.00  ochtend sessie 

12.00  brunch buffet

13.00  you-time (extra 1:1 behandelingen)

15.30  tea time & snacks

17.00  middag sessie, bijvoorbeeld adem cirkel

19.30  diner 

21.30  sleepy time

Verdere informatie

Wat is inbegrepen?

Wat is exclusief?

Check in/out

Prijzen

8 - 14 oktober 2023

Kamer type 1

Kamer type 2

Kamer type 3

Kamer type 4

Je kan kiezen om in twee termijnen te betalen (aanbetaling + restbedrag) of het volledige bedrag. 

  • Een aanbetaling van € 700-, (excl. btw) is nodig om je plek definitief te maken**
  • De prijzen zijn inclusief 21% btw voor particulieren en exclusief 21% btw voor ondernemers en bedrijven
  • Het restbedrag dient 8 weken voor aanvang van het retreat te zijn voldaan –
  • Bij betaling van de aanbetaling of volledige bedrag ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Je wordt geadviseerd om een reis-, en annuleringsverzekering af te sluiten. 

** Als de aanvang van het retreat binnen 8 weken is, dan dient het volledige bedrag te worden voldaan. 

Wat andere vrouwen zeggen over het Woman Within retreat

Team Woman Within

Hi, ik ben Melanie

Ik werk als transformatie coach en ben oprichtster van Melt. Naast 1:1 coaching en mijn online transformatie groepsprogramma Essence, organiseer ik tevens retreats.

Ik ben gefascineerd wat het lichaam allemaal kan en weet, als we maar durven te voelen en luisteren. Vandaar ook de phrase “The Body Knows”.

Met veel liefde help ik ondernemende en bewuste vrouwen om in zachtheid de connectie met hun vrouwenlichaam (terug) te vinden. Door ze te laten luisteren naar -en voelen van- hun lijf (intunen op hun body wisdom), hartsverlangen en vrouwelijke essentie, zodat zij weer leven en stralen van binnenuit.

Het in contact zijn met mijzelf, mijn vrouwelijke essentie en lichaam was niet altijd vanzelfsprekend voor mij. Hierin heb ik mijn eigen innerlijke reis afgelegd.

Als klein meisje was ik al zeer gevoelig. Voor deze gevoeligheid was geen ruimte en dus stopte ik dit weg. Ik compenseerde dit met ambitie en leefde op wilskracht. Maar na meer dan 10 jaar in de corporate wereld (hard) te hebben gewerkt en op de automatische piloot te hebben geleefd, heb ik na een emotionele gebeurtenis en burn-out een wake-up call gehad.

Ik besloot het roer om te gooien en begon mijn innerlijke reis. Het contact met mijn lichaam was er niet en daarmee ook niet met mijn eigen ik. Jarenlang deed ik van alles tijdens de reis op zoek naar mijzelf en mijn bestemming. Van reizen naar een ashram in India tot aan het volgen van allerlei retreats, coachings, opleidingen en healings.

Totdat

* Ik ontdekte dat er maar één plek is waar ik mij thuis kon voelen en dat is: in mijn lichaam.

* Ik mij bewust werd van mijn lichaam en leerde om stil te worden, de fluistering te horen en te landen in mijn lijf.

* Ik mijn vrouwelijke essentie omarmde en hiermee in contact kwam met mijn feminine (creatie)kracht

* Ik mijn eigen pad koos, mijn echte ik vond en mijn purpose ontdekte

Mijn ervaringsreis met body wisdom, de adem, energie healing en divine feminine als uitgangspunt, deel ik nu dan ook met veel liefde en geef ik graag door aan andere vrouwen.

Ik ben opgeleid tot adem transformatie coach (Methode Beter ademen ®), systemisch opsteller, yoga docent (200h hatha, yin, restorative, nidra) en energiewerker (reiki, energetisch waarnemen, healing). 

Chantal V

Space holder

Chantal is de space holder tijdens het retreat. Zij is jouw steun en toeverlaat tijdens de reis. Chantal heeft een grote passie voor de adem en de mens. Zij is dan ook een gerenommeerd adem coach en beheerst diverse methodes (van Methode Beter ademen®, EnergyControl tot Wim Hof).

Chantal G

bodyworker masseur & practical

Chantal zal de bodywork massages verzorgen, afgestemd op het programma en jouw proces. Haar missie is om jou de verbinding te laten ervaren met het diepste in jezelf. Op haar tafel nodigt ze je uit om in contact te komen met jouw vrouwenlichaam en de innerlijke wijsheid die het jou wil vertellen.

Diana

Chef

Diana kookt met heel veel liefde gezonde vegan en vegetarische maaltijden. Haar eten is niet gewoon eten, maar echte soulfood. Het is een mix van plant-based Ayurvedisch eten met een hemelse smaak, inspiratie en medicinale werking voor jouw lichaam. Diana kookt met lokale biologische seizoensproducten vers van het eiland. 

Darcey

Fotograaf & practical

Darcey weet hoe zij de magie van het moment moet vastleggen. Haar foto’s laten zien wie de vrouw in essentie is. Darcey zal de fotoshoot verzorgen om jouw woman within op een magische manier te fotografen. Zoals zij zegt: Using the light around, to capture your light within.