Gratis online workshop

Terug naar de basis

Adem in je Bekken

Dinsdag 15 februari 2022 om 20:00 uur

Online via zoom

Meld je hier aan voor de gratis workshop

Terug naar de basis

Vanuit je hoofd weet je het wel, je weet wat goed voor je en je kan alles beredeneren. Je leest veel en luistert podcast, maar het daadwerkelijk voelen in je lichaam en het belichamen is iets anders. Je hebt spanning in je lichaam en ervaart continu die onrust.

Het patroon van hard werken en alle ballen in de lucht houden is je niet vreemd. Je móet van alles van jezelf. Ook sta je altijd voor iedereen klaar en dat maakt dat je (snel) moe bent. Alles goed willen doen voor iedereen gaat vaak ten koste van jezelf. Want wie ziet jou? Wanneer kan je eens rusten en leunen? Wie ziet wat er écht allemaal in je binnenwereld leeft, wat jíj nodig hebt?

Veel vrouwen zijn de verbinding met hun basis, hun grond, kwijtgeraakt. Je zit veel in je hoofd en niet in je lichaam. Vooral als het druk is, dan neemt je hoofd het vaak over en komen de niet-dienende patronen weer voorbij. Je gaat in de actie-stand en je lichaam verhard. Het gevolg is dat je spanning in je lichaam ervaart, leegloopt, je vitaliteit verliest en niet je grenzen kan voelen (of negeert).

De basis, het fundament van je vrouw-zijn zit in je bekken. In je bekken vind je je eigen anker. Zonder anker in jezelf, zonder wortels en juiste voeding, val je om. Je bent zoals een bloem, als je wortels diep en ver reiken in de aarde, kan je tot bloei komen en verzachten. Je lijf wordt zachter, gaat zich openen en alle prikkels kunnen landen in een veilige bedding in jezelf. Hierdoor ga je meer levensenergie, vrouwelijke kracht, zelfvertrouwen en plezier ervaren

Wat als ik je vertel dat je adem de sleutel is om die bloeiende bloem te zijn?

Wat kun je verwachten van de workshop?

Tijdens de workshop Adem in je bekken maak je kennis wat je adem allemaal voor je kan betekenen. Je gaat ervaren hoe je door middel van een laag en rustig adempatroon de beweging maakt van je hoofd naar je basis, je bekken.

In je bekken, en dus ook in contact met je baarmoeder, kom je op een diepere laag in verbinding met jezelf. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om tot bloei te komen, om een innerlijke tuin van rust, creatie, vruchtbaarheid en kracht te creëren.

Tijdens deze gratis workshop ervaar je

> wat de adem allemaal voor je kan betekenen en hoe je je zelfhelend vermogen stimuleert

> een laag en rustig adempatroon

> wat aarden is en hoe het is om aanwezig te zijn in je lichaam

> om in verbinding te zijn met je bekken, de plek van rust, creatie en kracht

> rust in je hoofd en in je lijf

> een zacht en ontspannen lichaam

> meer contact met je intuïtie

> verbinding met je vrouw-zijn