Workshop

Terug naar de basis

Adem in je Bekken

Vanuit je hoofd weet je het wel, je weet wat goed voor je en je kan alles beredeneren. Je leest veel en luistert podcast, maar het daadwerkelijk voelen in je lichaam en het belichamen is iets anders. Je hebt spanning in je lichaam en ervaart continu die onrust.

Het patroon van hard werken en alle ballen in de lucht houden is je niet vreemd. Je móet van alles van jezelf. Ook sta je altijd voor iedereen klaar en dat maakt dat je (snel) moe bent. Alles goed willen doen voor iedereen gaat vaak ten koste van jezelf. Want wie ziet jou? Wanneer kan je eens rusten en leunen? Wie ziet wat er écht allemaal in je binnenwereld leeft, wat jíj nodig hebt?

Veel vrouwen zijn de verbinding met hun basis, hun grond, kwijtgeraakt. Je zit veel in je hoofd en niet in je lichaam. Vooral als het druk is, dan neemt je hoofd het vaak over en komen de niet-dienende patronen weer voorbij. Je gaat in de actie-stand en je lichaam verhard. Het gevolg is dat je spanning in je lichaam ervaart, leegloopt, je vitaliteit verliest en niet je grenzen kan voelen (of negeert).

De basis, het fundament van je vrouw-zijn zit in je bekken. In je bekken vind je je eigen anker. Zonder anker in jezelf, zonder wortels en juiste voeding, val je om. Je bent zoals een bloem, als je wortels diep en ver reiken in de aarde, kan je tot bloei komen en verzachten. Je lijf wordt zachter, gaat zich openen en alle prikkels kunnen landen in een veilige bedding in jezelf. Hierdoor ga je meer levensenergie, vrouwelijke kracht, zelfvertrouwen en plezier ervaren.

Wat als ik je vertel dat je adem één van de sleutels is om die bloeiende bloem te zijn?

Wat kun je verwachten van deze workshop?

Tijdens de workshop Adem in je bekken laat Melanie je ervaren welk positief effect een laag en rustig adempatroon heeft op je gezondheid en vitaliteit. Het vergroot je totale fysieke en mentale welzijn. Je krijgt meer regie over je gedachten en emoties, je lichaam wordt gezonder en brengt je terug in je natuurlijke kracht.

Je maakt de beweging van je hoofd naar je bekken, je eigen basis. In je bekken, en dus ook in contact met je baarmoeder, kom je op een diepere laag in verbinding met jezelf. Een goede basis van je vrouw-zijn heb je nodig om tot bloei te komen, om een innerlijke tuin van rust, creatie, vruchtbaarheid en kracht te creëren.

Na deze workshop heb je ervaren

> wat de adem allemaal voor je kan betekenen en hoe je je zelfhelend vermogen stimuleert

> wat een laag en rustig adempatroon is

> wat aarden is en hoe het is om aanwezig te zijn in je lichaam

> om in verbinding te zijn met je bekken, de plek van rust, creatie en kracht

> om rust in je hoofd en in je lijf te hebben 

> wat een zacht en ontspannen lichaam is

> hoe je meer in verbinding komt met je vrouw-zijn